Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
beatrix-67 pisze: 13 mar 2018 20:16
Witam!
Dzisiaj spadek minus 240 dużo
Przesiadłam się do trzeciego wagonu aby tak dalej
Numerek na dziś 3600 czekam aby nie do Bajki Horyńca chyba mają podpisany kontrakt.
Chmurce i Grzegorzowi życzę udanego wypoczynku kibicowałam wam a to że nietrafione wybory to ten niedobry NFZ i co nie ma szans na zamianę dzwoniliście?
Pozdrawiam was serdecznie głowa do góry grunt to będzie ciepełko
Ja nie dzwoniłem,Chmurkę chyba migrena złapała z tego wszystkiego.Dzięki i pozdrawiam.
Dzień dobry.
Mój numerek na dzisiaj to 1649.Bardzo duży spadek przez ostatni miesiąc, około 2600 miejsc. Zaczynam się denerwować o przydział, po ostatnich nietrafionych przydziałach z lubelskiego NFZ. Czekam już 15 miesięcy. Pozdrawiam.
Jak dobrze doczytałam Twój wniosek zarejestrowany 23.11, mój 28.11. Tydzień kończę z nr 21022. Jest szansa, że możemy się spotkać. Pozdrawiam cieplutko