Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
My Augustów z reguły znamy więc dla nas to mało atrakcyjne .Ja od dawien jeszcze z małymi dziećmi jeździłam tam na wczasy bo blisko ale teraz też wolę gdzieś dalej , zobaczyć coś nowego. Natomiast wiadomo na mazury zjeżdża cała Polska a Augustów jest taką perełką. Ten park, nowe alejki, jezioro przy ośrodku no i rozbudowany nowocześnie sam obiekt (po remoncie nie byłam w środku) z pewnością czynią to miejsce wyjątkowym i dla osób z innych województw atrakcyjnym. Opisz Woytku jak tam jest teraz w tym nowym, dobudowanym skrzydle pewnie lux i czy wszystkich tam umieszczają czy tylko komercję ? Pozdrawiam . Ja dziś z numerkiem 5.366
byłem tak kilka razy już po remoncie [służbowo] w nowej części dla komercyjnych, NFZ,ZUS z przypadku.ale reszta zmiana na plus, jadalnia, kawiarnia , zabiegowe krio, salka, zabiegi mokre są na poziome o wiele wyższym/nowocześniejszym niż 4 lata temu jak tam byłem jako kuracjusz.