Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Bardzo proszę o aktualne informacje o sanatorium Bajka w Horyńcu.Interesuje mnie praktycznie wszystko , baza zabiegowa , warunki mieszkaniowe, formy i możliwości zagospodarowywania czasu wolnego .
Bajka to małe sanatorium w centrum Horyńca wszędzie blisko. Znajduje się w odrestaurowanym pałacu, wiele pokoi nie ma łazienek tylko umywalki a łazienki wspólne na korytarzu. Basenu nie ma ale zabiegi są bardzo dobre bo mają borowinę i siarkę. Na pewno będzie dobrze aby towarzystwo odpowiadało. Potańczyć też jest gdzie bo wszędzie blisko. Trzeba mieć ze sobą paszport to można pojechać na wycieczkę do Lwowa, są też wycieczki do Zamościa, Zwierzyńca i Krasnobrodu, do Przemyśla i po okolicy. W parku jest muszla koncertowa i tam odbywają się występy różnych zespołów. Park jest ładny i czysty. Można też spacerować nad Zalew
Bajka jest po drugiej stronie Horyńca niż Dom Zdrojowy i KRUS. Byłam w Domu Zdrojowym i myślę, że sanatorium bez nazwy to właśnie to. Horyńcem a właściwie zabiegami byłam zachwycona i chcę tam powrócić. Bajka mieści się w pałacu Ponińskich starym i wtedy bardzo zaniedbanym. Nie chciałabym tam się znaleźć, ale jak piszesz jest po remoncie to może jest całkiem inaczej. Byłam tam gościnnie pokoje bardzo wysokie i małe, stare windy ale zabiegi dobre, osoby tam przebywające nie narzekały. Horyniec mała wioska ale okolica urocza i wycieczki warte uczestnictwa.
Pozdrawiam