Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie hicior. Mieliśmy iść na obiad w miasto. Ponieważ w domu szpital a wczoraj nic nie zaplanowałam. Zupka krem ze szparagów ze słoika, ziemniaki, mizeria jajko sadzone i zimny kefir. Pychota
Zupka grzybowa na rosole, duuużo grzybków w środku i ...makaron rozmaitości czyli pesto, pomidory suszone, oliwki, smażone salami z pestkami dyni. Jeszcze nie wiem jak spalę kalorie, leżę z książką