ZDRADA!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: ZDRADA!!!!!

Post autor: darek »

violet58 pisze:
andrzej1955 pisze:Violet , nawet średnia wychodzi....korzystnie ;) :lol:
Ale już Busko-Zdrój, Ciechocinek, Inowrocław, Uniejów i Wieniec odpadają w przedbiegach. :lol: :lol: :lol:

???????????????????///
Dlaczego ?
Mnie z Katowic wg mapy do Ustronia wychodzi 82 km ,jednakże te mapy maja Blędy i faktyczna odleglość do około 250 bo wszystkie drogi prowadzą przez....
Także Violet miej poprawkę do Ciechocinka z Łodzi prowadzi chyba droga przez stolicę wszka oddano Autostradę
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Darku rozumiem że te 1100 dzielone przez 200 i dawało to ilość :?: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 13:03
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jolata »

Troche to przeslodzone . Ale fajnie ze sa tacy faceci ze sie nie wstydza o tym mowic
Janek-51 pisze:NORMALNY FACET OBEJRZY SIĘ ZA KAŻDĄ PIĘKNĄ KOBIETĄ. JEDNAK NAJPIĘKNIEJSZĄ JESTA TA ,KTÓRĄ OKRYŁ WLASNĄ MIŁOŚCIĄ.... Są w życiu sytuacje,na które nikt z nas nie jest przygotowany. Gdybym chciał. to pewnie wiele razy mógłbym zdradzić. jednak nigdy tego nie zrobiłem. Moja duma i poczucie własnej wartości zostałyby bardzo zdeptane.Czułbym się poniżony sam prze siebie.Czy ktoś z was piszący tu posty w tytule ZDRADA , mógłby zaufac osobie która zdradziła??? Przeciez wtedy życie rozsypuje się na tysiące kawałeczków i nie da się tego posklejać. Rozpiepszyć małżeństwo jest bardzo prosto,ale póżniej już nic nie będzie tak samo.Dla mnie moje małżeństwo to nie tylko gama najpięknieszych słów,uczuć, dotyków , to przede wszystkim miłośc do żony, taka aby była pewna,że będąc ze mną zawsze mogła czuć się bezpieczna i kochana. ..:) P.S. :) Mam 51 lat, 23 lata małżeństwa, kochaną żonę, mnóstwo znajomych i przyjaciół ,nawet poznanych w sanatoriach:) I jest dobrze :)
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

Jolanta ,,prawda jest taka ze wszyscy zdradzamy ,,tyle ze nie dopuszczamy tego dosłownie ku sobie,,
Jedni fizycznie inni myslami ,,lub marzeniami - takich chyba ty jest wielu,, :lol: :lol: :lol: jak czytam forumowe pogaduchy,,hi,hi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 24 lip 2013 17:48 przez many, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
El Kopyto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2013 11:55

Post autor: El Kopyto »

On nie zdradził,ale? :lol:
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Ja wieze ludziom jesli tak mowi to chyba tak jest :) . Wazne zeby zona wierzyla.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jolanta ,,masz racje ,,niech mąz nie wydaje pieniedzy na cos co w domu ma za darmo,,hi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale ta pokusa jest jak miód :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
El Kopyto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2013 11:55

Post autor: El Kopyto »

wiara czyni ułuda :lol:
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Czy za darmo to nie jestem pewna.kazda kobieta czegos chce w zamian. A zona tym bardziej
many pisze:jolanta ,,masz racje ,,niech mąz nie wydaje pieniedzy na cos co w domu ma za darmo,,hi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale ta pokusa jest jak miód :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jolata pisze:Ja wieze ludziom jesli tak mowi to chyba tak jest :) . Wazne zeby zona wierzyla.
Żona zdradza męża z sąsiadem... Zauważa, że mąż prędzej wrócił do domu, wiec kazała sąsiadowi wejść do szafy. Ale nie zdążyła się ubrać. Mąż wchodzi do domu i widzi żonę nago w łóżku.
- Czemu leżysz nago?- pyta mąż.
- Bo mam gorączkę!
- To ubierz chociaż koszulkę! Przyniosę ci ją z szafy...
- Nie, nie w szafie straszy- zaczęła żona..
- Eee tam!!
Mąż otwiera szafę i widzi sąsiada...
- Co ty głupi jesteś!? Żona chora, a ty ją straszysz!!!
ODPOWIEDZ