Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich oczekujących na swoje przydziały. Po lekkich zawirowaniach pociąg mój zmienił kierunek jazdy i wiezie mnie do Ciechocinka.Mam nadzieję , że nie wpadłam z deszczu pod rynnę. Ciechocinek- Gracja. Co o tym wiecie?
Chmurko widzę, że jest zmiana. Czyli da się. O Ciechocinku nie wiem nic poza tym, że osobiście nie chcę. Zmieniasz klimat i chyba o to chodzi. Ludzie generalnie z Ciechocinka zadowoleni. Mam nadzieje, że termin majowy zostawili ....
Bogutka
Chmurko, to tam gdzie i ja się wybieram. Opinie są bardzo różne ale w wątku założonym przeze mnie Paweł2 pisał, że wszystko OK. Będzie dobrze, czego życzę Tobie i sobie. Pozdrawiam
Bogutko wiele rzeczy się da, trzeba tylko chęci i trafić na dobrych ludzi. Mi się udało jestem zadowolona i pewna że zmiana na lepsze mimo, że nie do końca zgodnie z marzeniami. W sanatorium w Ciechu nie byłam, byłam 30 lat temu służbowo na szkoleniu a to nie to samo.Termin. od 14 maja.
Mario o każdym sanatorium są różne opinie, pod uwagę biorę te które wydają osoby których darzę zaufaniem i są wiarygodni.Bo wiesz ktoś pojedzie raz i wszystko mu się niepodoba, a to nie koncert życzeń. Wiem że to nie górna półka ale będzie ok.
Masz racje Chmurko ja tez poczytalam troche o tym Pustkowie ale nastawiam sie pozytywnie choć jeszcze do tego Swieta poza domem ale w końcu rehabilitacja ma być udana i tyle, jakoś bedzie a ty Chmurko zmienilas przydział cieszy mnie ze jesteś zadowolona miłego pobytu Ci źycze ja walizke przewietrzyłam i pakuje powoli aby sie dopieła