Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ewucha , ja też pozdrawiam i czekam na podpowiedz . Co to za tymczasowy Dworzec Autobusowy na Placu Niepodległości . Znalazłam takie połączenie .Autobus relacji PKS w Szczecinie sp. z o.o.tymczasowy Dworzec Autobusowy Al. Pl. Niepodległości PKP Szczecin D.A. Wyjazd z Łodzi o 23:30 i w Szczecinie 8:10 .Problem polega na tym że nie wiem czy on jedzie w Szczecinie . Ratuj.
Elu źadnych wynalazķow tymczasowych, pkp Łódź -Szczecin Główny z peronu na winde z windy w prawo do wyjscia z wyjscia chodniczkiem z prawej strony 3 minutki jesteś na dworcu pks tam masz busy i pks do Dziwnówka masz co godzinke busa
Dzięki Ewucha . Tą trasę znam z 2016 r (też początek maja)Tylko zastanawiałam się z kąt ten zapis o tymczasowym .Bałam się żeby mnie nie wywiózł gdzie raki zimują a potem głów się babo jak się dostać do busa .Jadę dzień wcześniej w niedzielę i komunikacja okrojona.Dzięki . Jadę tym autobusem do Szczecina , bo pociągiem bym była po godz 18.
Zrozumiałam ze pkp jedziesz ale jak masz na rozpisce dworzec pks to tam Cię zawiezie niewiem skąd tymczasowy dworzec na Niepodległości nic takiego niema
Jadę PKS do Szczecina , pociąg w niedzielę mam dopiero po 9 rano i bym była na miejscu po 18 . Szkoda dnia i wydanej stówki za przed przyjazd Tak wyjadę w sobotę na noc i w Szczecinie jestem o 8 rano , czekam godzinkę z kawałkiem i mam busa . Dworzec jest fajny ,a i dobre śniadanko można spałaszowac
No to juz wiem wszystko, ja poprostu dziś mam dzien roztargnienia tyle załatwiania wszystkiego aby spokojnie wyjechać ze miałam chwilową dezorjentacje nie przejmuj sie nie bedziesz z rakami zimować trafisz do Szczecina na 100% masz przyspieszony ten PKS ale 8 godzin to niecięzko Ci będzie
W sumie to coś ok. 11 godzin będzie trwała podróż ale tak jak pisałam pociągiem to będę o 18 bo w niedziele nie ma tego o 5 rano a muszę być dzień wcześniej w walce o jedynkę . Zaświadczenia już w styczniu wysłałam ale jak przyjadę ostatnia to może być pozamiatane .Jeszcze się zastanawiam. Zadzwonię do Dziwnówka może w tym roku wcześniej zdecydują .Poprzednio na 2 dni przed nie było decyzji. Ja jestem przyzwyczajona do podróżowania :lol:Cały czas w drodze . Jeszcze myślę o Świnoujściu i sypialnym .