Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w poczekalni
Przeglądarkę skierowań sprawdzałam , pokazuje 51616 numerek
Rozliczenie zrobiłam ,dzisiaj rozdano 274 skierowania do sanatorium
Przyspieszyliśmy z kolejką
Piątek poczekamy do poniedziałku
Obecność potwierdziłam ,pozdrawiam
Toż to można wpisać się na listę nie będąc zarejestrowanym w NFZ
Ja jeszcze nie wyjechałam a może już wpisać się na zapas
Pozdrawiam i miłego wekkendu Podobno ma być wiosna
Witam w kolejce się melduje
Numerek jeszcze daleki 51291 mam
Dzisiaj z licznika zleciało 325 numerka
Zadowalający spadek numerka
Pozdrawiam oczekujących
51.825 miła Pani na infolinii poinformowała, że aktualnie czeka się 32 m-ce do wyjazdu ale ten cudownie, krótki okres może się wydłużyć . Jaja jak berety...chociaż...może niech mi się już wydłuży do 37 to wiosną pojadę.
Witajcie forumowicze Sprawdzając przeglądarkę stwierdziłam że po 4 nie ma 7 a jest 6
Mój numerek to 46958 czyli o 198 mniej niż wczoraj. Po świętach idę do NFZ zobaczyć za zwrotami
ale wtedy nie będzie już można pisać na Forum , a to jest fajne. Pozdrawiam wszystkich
i życzę dobrej nocki i przyjemnych snów
Dobry wieczór w poczekalni
Numerek sprawdzałam ,jeszcze daleki 50794 mam
Dzisiaj rozdano 245 skierowań do sanatorium
Raz więcej ,raz mniej ,musimy oczekiwać
Danka tylko atrakcyjne miejsce zabierz
Krótki okres po kuracji ,jeszcze nie dzwonię o zwroty
Numerek w poczekalni mam 28
Pozdrawiam deszczowo