Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Z mojej strony nic nie jest przesłodzone,napisałem jak jest w moim przypadku i nie wstydze sie tego. Nie mam powodu,zeby cos ubarwiac. chcialem tylko uswiadomic co niektoryn na forum,ze nie kazdy facet wskoczy w ramiona innej...nie,nie miłe Panie
Janku super ze tak jest jak mowisz, pisalam juz ze ja wierze ludziom . Ale cos za bardzo chcesz kogos przekonac. Siebie czy nas? Pozdrawiam
Janek-51 pisze:Z mojej strony nic nie jest przesłodzone,napisałem jak jest w moim przypadku i nie wstydze sie tego. Nie mam powodu,zeby cos ubarwiac. chcialem tylko uswiadomic co niektoryn na forum,ze nie kazdy facet wskoczy w ramiona innej...nie,nie miłe Panie