Statystyki użytkownika
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękowano: 1 raz
Re: Statystyki użytkownika
Dodam jeszcze, że nasze statystyki są publicznie widoczne dla każdego forumowicza. Nie ma się czego wstydzić. Ilość postów świadczy o aktywności na forum. Za to też automatycznie przydzielana jest ranga i jej symbol w postaci gwiazdek.
Pozdrawiam
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 103 razy
- Podziękowano: 76 razy
No nieadministrator pisze: 25 mar 2018 20:42 Zapewne pytacie o tych, którzy mają '-' kreskę zamiast daty/czasu. Jak łatwo się domyślić, zerkając na ich zerowy licznik postów, są to osoby, które założyły konto lecz na forum nigdy się nie zalogowały. Większość osób z zerowym licznikiem logowała się przynajmniej raz, część z nich jednak nie zrobiła tego ani razu i mają kreseczkę zamiast daty/czasu.
Pozdrawiam
- GIENIA
- Przyjaciel forum

Bibi , ja też chciałabym mieć ukryty czas ostatniego logowania
Jeśli ktoś chce mieć kreskę na stałe, powinien to zaznaczyć w Panelu Użytkownika->Ustawienia witryny->Ustawienia globalne->Nie pokazuj statusu „online”: TAK
Najlepiej pytania dotyczące osobnych spraw pisać w osobnych wątkach bo potem tworzą się nieporozumienia. Jest to jedna z zasad forum - osobna temat=osobny wątek.
Pozdrawiam serdecznie
-
forumowicz
Tak zapytałam co chcecie sprawdzać , bo ja niczego takiego nie robię, nie jest mi do szczęścia potrzebne
- GIENIA
- Przyjaciel forum

I wszystko jasnemoderator pisze: 26 mar 2018 13:31 <.....>
Jeśli ktoś chce mieć kreskę na stałe, powinien to zaznaczyć w Panelu Użytkownika->Ustawienia witryny->Ustawienia globalne->Nie pokazuj statusu „online”: TAK
<....>
Pozdrawiam serdecznie![]()