Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Krzysio spoko na wszystko znajdę czas...Rehabilitacja to priorytet a przyjemności w dalszej kolejności...Wczoraj udzielił mi się wiosenny nastrój podczas pakowania...Pozdrawiam cieplutko
Oczywiście kolego,że jestem już prawie spakowana....Wyruszam jutro wczesnym rankiem ale martwi mnie pogoda...Może jednak na trasie nie będzie tak źle... Jutro powitam morze i wszystko mi jedno jaka będzie aura.... Bardzo serdecznie pozdrawiam i wszystkim życzę radosnych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy...
Witaj Krzysio, dojechałam szczęśliwie na miejsce ale droga to prawdziwy horror. Po intensywnych opadach śniegu było bardzo ślisko i mnóstwo błota pośniegowego a ja niestety na letnich oponach. Prognoza pogody na najbliższe dni jest zimowa....Kołobrzeg zasypany śniegiem prezentuje się ciekawie...Życzę Tobie bezpiecznej podróży i ....szerokości...