Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Martinka piątek pracowity ,po południu 15;00 fryzjer
Póżniej dopiero luziki
Sobota , wszyscy zjeżdzają do domku na gotowca
Małgoś zagościła
Miło gadusiajcie
rzeczywiście
patrząc od góry ...fryz Gosi , policzki zassane tzn. z dołkami Gosi , spojrzenie to już nawet nie ma o czym dyskutować bo tylko Ona takie cieplutkie posiada , no i reszta w dół to wypisz wymaluj Gochna
Przyszło ostrzeżenie przed śniegiem w lubelskim,. Jutro tej wiosny ma być biało.
Wczoraj zrobiłam 40 śląskich kluskow z dziurką tak, że obiad z kiełbasą podsmażoną i surówką był gotowy.
Pozdrawiam milego popołudnia
Wieczorek deszczowy, wieje zimno
Pogoda Wielkanocna nie zadowalająca
Nutka dobrze określiła masażyk
Odpoczywamy po pracy
Basiu takie kluseczki , zapewne nie zostały
Dobranoc pogaduchy
zjadłaś te kluski ? , u mnie były pyzy z surówką z kiszonej kapusty
Owszem Basiu zjedliśmy je wszystkie. Pogratulować pyzow
Zamówiłam jajka 60 przeniesiono bedzie co oświecić i malowac i jeść
W końcu to jajczane święta. Rzeżucha rośnie.bedzie piękny stroik.
Dobrej nocy, do jutra.Basiu
Dobranoc Grażynko
Słodkich snów Wszystkim