Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Wyjezdzam do santorium uzdrowiskowe Max w Ciechocinku jade własnym samochodem mam wolne miejsca, wyjazd w dniu 17.04.2018 w godzinach wieczornych ze Szklarskiej Poreby lub zabiore po drodze.
Witam, niestety też szukam transportu.. będę troszku wcześniej w Ciechocinku, turnus mam od 10 kwietnia i jadę z Tarnowa do szpitala kolejowego, pozdrawiam serdecznie, zycze miłego pobytu
Nie wiem jak jest w pokojach bo chodziłem tam na tańce. Miła obsługa. Po sąsiedzku z ZNP, gdzie też są tańce więc będziesz miał wybór. Wróciłem miesiąc temu więc info dość świeże. Byłem tam też 2 lata temu na grilu organizowanym dla innych sanatoriów. w ogrodzie w dużym namiocie ale już z tym skończyli bo im się nie opłacało. Blisko go kolejowego przy głównej ulicy i na deptak . Nie ma powodu do niepokoju ale chyba nie mają basenu. Jest po sąsiedzku w ZNP i w szpitalu Nr 1. Powodzenia