Sanatorium w Gołdapi
-
forumowicz
Re: Sanatorium w Gołdapi
Pytam bo jakby mnie chcieli wysłać tam jeszcze raz to chętnie pojadę poodpoczywać. Może oni tam jakos po kolei remontują te pokoje, bo ja bylem nie w całkiem nowym, ale i nie poniszczonym. W razie czego będę się wystrzegał numerów w okolicy 300.
-
forumowicz
-
BarbaraSzczepanska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
-
forumowicz
Nie Pusia tylko ja bylam. Był to przełom wrzesień/ październik 2017.Nie dałam rady wysiedzieć w pokoju.Koszmar.Jak jakaś melina to wyglądało. Aby nie śmierdziało tak to po sprzataniu panie spryskiwały pokój zapachem winogronowym.Ja wylałam butlę perfum.Żadne wietrzenie nic nie pomagało.Koce na łóżkach z wielkimi.czerwonymi plamami.Brrr...Uciekalam do kafejki jak tylko mogłam. Do pokoju przychodziłam tylko po to aby spać. I to dopiero jak padałam na pyskbaryla1969 pisze: 29 mar 2018 12:59 Pusia, a kiedy tam byłaś, że takie warunki jeszcze były?
Pytam bo jakby mnie chcieli wysłać tam jeszcze raz to chętnie pojadę poodpoczywać. Może oni tam jakos po kolei remontują te pokoje, bo ja bylem nie w całkiem nowym, ale i nie poniszczonym. W razie czego będę się wystrzegał numerów w okolicy 300.
Byłam tam z Zus-u.Pokoje w nowych skrzydłach i na parterze były już ok.Te przed nr.300 podobne niestety jak mój. Koszmar minionego tysiąclecia.
-
forumowicz
.Remonty też nie są mile widziane przez kuracjuszy.Skarżą się na kucia.pyły i zapach farby.Takie mętne koło. A ośrodek musi funkcjonować cały rok bo będzie mieć straty.Od września chyba zmienił się właściciel ale czy będzie to służyć lepszemu?Okaże się. Są wielkie skargi na basen ale też z w/w przyczyn nie mogą go remontować. Nie chciała bym tam trafić powtórnie. Nigdy!!!baryla1969 pisze: 29 mar 2018 14:50 Dzięki Serenada. Czyli jakby troche na gorsze się zmienia bo nie remontują wszystkiego. Ja bylem w lipcu 2016.
-
Jaworek55
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 14 mar 2018 17:40
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2