ZDRADA!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 13:03
Staż sanatoryjny: 3

Re: ZDRADA!!!!!

Post autor: jolata »

Wktecilam sie w dobrze znane sobie towarzystwo a nie chciala bym byc wscibska.To jak dlugo sie znacie ,po ile macie lat ,kto jest zonaty ,a ktora zamezna i tak w ogole to kto z kim jest para gzdzie odbywaja sie schadzki?narazie tyle pytan potem sie rozkrece :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

jolata pisze:Wktecilam sie w dobrze znane sobie towarzystwo a nie chciala bym byc wscibska.To jak dlugo sie znacie ,po ile macie lat ,kto jest zonaty ,a ktora zamezna i tak w ogole to kto z kim jest para gzdzie odbywaja sie schadzki?narazie tyle pytan potem sie rozkrece :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Czy nutka tajemniczości nie jest bardziej ekscytująca :?: ;)
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

jolata pisze:Wktecilam sie w dobrze znane sobie towarzystwo a nie chciala bym byc wscibska.To jak dlugo sie znacie ,po ile macie lat ,kto jest zonaty ,a ktora zamezna i tak w ogole to kto z kim jest para gzdzie odbywaja sie schadzki?narazie tyle pytan potem sie rozkrece :?: :?: :lol: :lol: :lol:
jolcja ja mam 18 lat ,,jestem od 38 lat kawalerem,schadzki umnie sa na działce ,,w ogrodzie,,zapraszam ,,,
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Oczywiscie to taki zarcik z tym wywiadem Wiem ze tu wszyscy udaja kogos innego niz sa , zato jest ciekawie :serce:
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Ja jestem prawiew twoim wieku,tylko klase wyzej
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

jolata pisze:Oczywiscie to taki zarcik z tym wywiadem Wiem ze tu wszyscy udaja kogos innego niz sa , zato jest ciekawie :serce:
Czy wszyscy udają? Nie sądzę. Mimo różnych sytuacji wynikłych w trakcie mojego pobytu na forum nie zmieniłam nicku i wciąż jestem sobą 8-)
Awatar użytkownika
jolata
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

teśka pisze:
jolata pisze:Oczywiscie to taki zarcik z tym wywiadem Wiem ze tu wszyscy udaja kogos innego niz sa , zato jest ciekawie :serce:
Czy wszyscy udają? Nie sądzę. Mimo różnych sytuacji wynikłych w trakcie mojego pobytu na forum nie zmieniłam nicku i wciąż jestem sobą 8-)
Non to nie wszyscy tak jesr nawet lepiej :kwiat: :oops:
anoraf
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2013 23:09
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: anoraf »

Zdrada to jest normalnie grzech. Nie mylić z Grzesiem! Nie grzesz myślą, mową, uczynkiem i zaniedbaniem. Nie zaniedbuj to może Cię nie zdradzi a jak zdradzi
to niech idzie w szeroki świat, inny świat, nie Twój świat.
Szacun dla Janka.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Pewnie, że szacun :!:
Też chciałabym mieć takiego faceta :)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam, widzę że temat wzbudza coraz większe zainteresowanie i emocje- piszecie o maskach, klasach i oceniacie , nikt nie jest w stanie tego zweryfikować bo dlaczego i po co, to jest forum i swoboda wypowiedzi zależy od jego autora, temat z tych typu-rzeka, co osoba to inna ocena i interpretacja, podejrzewam że związana z sytuacją i osobistymi przeżyciami, to po prostu samo życie, a sama definicja zdrady i jej powodów- też bardzo płynna granica i zależna od pewnych kanonów i zasad moralnych, pozdrawiam i z zainteresowaniem czekam-podejrzewam że nie tylko ja- na ciąg dalszy :) :) :)
ODPOWIEDZ