Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam skierowanie z ZUS-u do Wieniec Zdrój Jutrzenka od 07.05.2018 r. czy ktoś jedzie w tym terminie? Czy ktoś był i może mi napisać czego się spodziewać? Nie jestem nowicjuszem w pobytach ZUS-owskich ale każdy jest inny.
Zagadko , na temat Wieńca jest bardzo dużo na forum ,
powiem standardowo - prawy górny róg , szukaj : wpisujesz Wieniec Jutrzenka i lektura gotowa, na dodatkowe pytania ktoś odpowie https://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=3&t=14741&p=572800&hilit=Wieniec+Jutrzenka#p572800
Bibi dziękuję za link, szukając wcześniej tych postów nie znalazłam. Oczywiście ile osób tyle opinii. Najbardziej martwi mnie brak zasięgu zwłaszcza dla Orange...ale cóż być może będzie miało to swoje pozytywne aspekty . Pozdrawiam
Zasięg łapie i z Orange tylko od strony głównego wejścia i na balkonie , to zależy też od telefonu. W linii prostej do masztu z przekaźnikami jest około 1 km. i to jest dziwne bo byłem pod masztem i też nie mogłem złapać zasięgu.Można sobie dokupić do lapka antenkę zewnętrzną i postawić na balkonie to zasięg będzie cały czas . Ja tak miałem na 2 piętrze i wszystko śmigało a koszt to kilkanaście zeta. Antenka ma podstawę magnetyczną więc nie ma problemy a kabelek około 5 m. Tylko ja mam modem zewnętrzny a nie w lapku. Trzeba dopytać w sklepie z akcesoriami to pomogą.
Próbowałem karty z plusa i t-mobile i też chodziły.
W Jutrzence miałem pokój na 4 piętrze, balkon w kierunku południowy-wschód. Sieć Orange, sygnał słabiutki. Korzystałem z zestawu słuchawkowego, telefon nieruchomy w miejscu gdzie najlepszy sygnał i nie było kłopotów w komunikacji. Jakość sygnału może zależeć od aparatu telefonicznego, można go poprawić na przykład zmieniając w ustawieniach tel. preferencję sieci z LTE czy 3G na 2G. Może to być dla niektórych już wyższa szkoła jazdy więc pozostaje spacer po lesie gdzie zasięg jest bardzo dobry.