Jak oceniacie postawę Angeliny Jolie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Jak oceniacie postawę Angeliny Jolie?

Post autor: Sloneczko »

Zobaczysz.....wszystko będzie dobrze bo MUSI być dobrze ...Góreczko :kwiat: Tez trzymam kciuki :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Gooreczko :serce: po prostu nie ma innej opcji BĘDZIE DOBRZE :!: :!: :!: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Goorka :kwiat: musisz wierzyć, że będzie dobrze... Trzymam za to kciuki. :kwiat: :serce: :kwiat:
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Gorkaa będzie dobrze zresztą musi być dobrze :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

Sloneczko pisze:Jej matka miała 56 lat jak umarła na raka piersi

W Stanch rózne rzeczy sie dzieja ,,jedna jedyna rzecz to ktokolwiek ze swiata medialnego,,piernie ,,,od razu swiat o tym dyskutuje,,
Kazdy z nas ma jakies problemy zdrowotne i jakos nie pisza o tym na nagłówkach gazet,,
Wiec ja zapytam z całym szacunkiem ,,co by było jak by jej matka nie umarła na raka piersi ,,,a na raka muzgu :?: raka kości :?: raka skóry :?:
tez usuniecie :?: :?: ,Była w pełni zdrowa kobieta /sliczna istotka/ dlamnie to zwyczajne samookaleczenie,,,nie jedna kobieta miała do czynienia z rakiem pierśi i wczesna kuracja uratowała i piers i kobiete,,,, W stanach umieralnosc kobiet z rakiem piersi jest minimalna,,tyle ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Many...z wielkim szacunkiem dla twojej wypowiedzi....każdy ma prawo wypowiadać się na dany temat, każdy mówi co czuje. To każdy z nas wybiera drogę, którą pójdzie w życiu dalej. Według niej samookaleczenie jak mówisz było jedynym wyjściem w jej myśleniu. Ja np. nie wiem co bym zrobiła gdybym była na jej miejscu. Ale podziwiam ja za to "samookaleczenie". Ja miałam tez problemy zdrowotne ale tak jak mówisz w porę poszłam do lekarza i odpukać....w niemalowane jest oki. I dzięki za to bogu i nie wiem komu...może to też szczęście albo przypadek. Każdy postępuje według swoich zasad. I dajmy każdemu wielki szacunek za to .... czy za coś innego.........co nam się nie podoba. Nam sie nie musi podobać
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sloneczko pisze:Many...z wielkim szacunkiem dla twojej wypowiedzi....każdy ma prawo wypowiadać się na dany temat, każdy mówi co czuje. To każdy z nas wybiera drogę, którą pójdzie w życiu dalej. Według niej samookaleczenie jak mówisz było jedynym wyjściem w jej myśleniu. Ja np. nie wiem co bym zrobiła gdybym była na jej miejscu. Ale podziwiam ja za to "samookaleczenie". Ja miałam tez problemy zdrowotne ale tak jak mówisz w porę poszłam do lekarza i odpukać....w niemalowane jest oki. I dzięki za to bogu i nie wiem komu...może to też szczęście albo przypadek. Każdy postępuje według swoich zasad. I dajmy każdemu wielki szacunek za to .... czy za coś innego.........co nam się nie podoba. Nam sie nie musi podobać
SŁONECZKO :kwiat: Własciwym tokiem myslenia brniemy,,mysle ze Ty jako matka Polka napewno byś tak nie postąpiła,,Ja napewno bym tak nie postapił dowiadujac sie ze mój dziadek zmarł na raka penisa , :lol: :lol: :lol: :lol: ,,cium miłego wieczorku :kwiat: :kwiat: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Many........ :lol: :lol: :lol: :lol: jesteś okropny :lol: :lol: a jest taka choroba :?: :?: :?: :?: I ...przepraszam ...co to znaczy cium ????? :D
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sloneczko pisze:Many........ :lol: :lol: :lol: :lol: jesteś okropny :lol: :lol: a jest taka choroba :?: :?: :?: :?: I ...przepraszam ...co to znaczy cium ????? :D
Słoneczko w rzeszowskim tak mówia -całus.. :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

słoneczko -moze i jest ,,hi,hi ,,JAK JA BYM POJECHAŁ DO SANATORIUM BEZ KLEINOTÓW? :lol: :lol: No po co :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ