Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Selenko Twój post był już po 13-tej, wszystkie sklepy otwarte i można dla poprawienia nastroju wypic to co mi kiedyś przesyłałaś piwowozem a jak do tego jeszcze sprite z cytrynką i wszystko schłodzone to jest niebo w gębie-smacznego
Witam, Selenko nie wiem czy dotarł ten pojazd do Ciebie z tym złocistym płynem ale u mnie cały czas słychać jak u góry toczą....beczki nie wiem czy z piwem czy winem ale dostawa dzisiaj w nocy raczej pewna