Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Może już pójdę zacząć ćwiczyć i spalać te kalorie na podwórku
chyba najwyższy czas zacząć robić wiosenne porządki....a te świąteczne w domu jeszcze chwilkę poczekają
Dzień Dobry
Uff dotarłam do domu...wiecie co dzisiaj mi się przydarzyło...Kanar mnie złapał i chciał żebym zapłaciła karę że nie płacę podatku...że nie mieszkam w Poznaniu..że nie jestem podatnikiem...kto mnie zna to wie jak zareagowałam...o mało co by mnie ERKA zabrała...doszłam do siebie i załatwiłam ale co to mnie nerwów kosztowało to Nawet Margot tak mnie nie leczy