Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,do Buska jade dzień po was i wracam dzień po was:)) 26.08-16.09. Sanatorium "Krystyna"-czy ktos może mi cos powiedziec o tym sanatrorium?? Jade z dolnoslaskiego-okolice W-wia.
Witam!!! Ja jadę w tym terminie Do KRYSTYNY wyczytałam że anka jedzie tylko o dwa dni póżniej Napisz mi kochana z jakiej miejscowości jedziesz? Ja jadę z Zamościa czy ktoś jeszcze ma ten termin POZDRAWIAM
alabasia pisze:Witam!!! Ja jadę w tym terminie Do KRYSTYNY wyczytałam że anka jedzie tylko o dwa dni póżniej Napisz mi kochana z jakiej miejscowości jedziesz? Ja jadę z Zamościa czy ktoś jeszcze ma ten termin POZDRAWIAM
Witam!
Jadę z Bydgoszczy i widzę ,że ona64 też jedzie z Bydgoszczy
Witaj .
Możesz powiedzieć czym zamierzasz pojechać, bo z dostaniem się z Bydgoszczy do Buska jest problem , nie ma bezpośredniego połączenia.
Ja myślę żeby jechać PKS. No chyba że pojedziesz autem to nie ma problemu
Pozdrawiam
Byłem w Krystynie 3 lata temu, świetne miejsce, wszystkie zabiegi na miejscu, łącznie z basenem, tylko kąpiele borowinowe są po drugiej stronie drogi, smaczne jedzenie, miła obsługa, blisko park, wieczorki na miejscu tylko do miasta kawałek ale idzie się deptakiem więc nie jest tak źle. Po lewej stronie od biedronki zbiornik wodny z rybkami. Warto.