Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry kochani Pobudka....Anusia a gdzie ty jesteś???? Ja już nie śpię od 5. Byłam już nad zalewem kieleckim . Teraz będę piła herbatkę i jazda do mamuśki. Miłego dnia. Do wieczorka
Witaj ja też już dawno nie śpię właśnie kończę piec paszteciki i do tego barszczyk czerwony tez już dochodzi, a co lubię rodzinie dogadzać. miłego dnia
anusia153 pisze:Witaj ja też już dawno nie śpię właśnie kończę piec paszteciki i do tego barszczyk czerwony tez już dochodzi, a co lubię rodzinie dogadzać. miłego dnia
Dobre jedzonko mniam, mniam.....spadam na działkę. Do po południa
Anuska ....po tych imprezach rodzinnych zauważyłam, ze złagodniałaś??? Znów dzbanuszek....skromny z kwiatuszkami polnymi ....a nie dumna lwica????? Może do Iwonicza co?