Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ,
Spóżniona nie zagościłam
Dopiero w domku ,padnięta jak mops
Ciuszek sobie kupiłam ,taki chciałam
Jak nie trzeba dużo do szczęścia
Nucia zawsze ma humor
Gadusiają luziki mają
Pochmurno ale ciepło
Hello pogaduchy
Dzień dobry ,pogaduchy
Pochmurno po deszczu
Pobudka już dzień
Poranna kawusia na dzień dobry z miłymi życzeniami https://www.youtube.com/watch?v=wDx1cBoftt4
Miłego pogodnego dnia ,.pozdrawiam
Wybywam do pracy ,miło gadusiajcie
Dzień Dobry Pogaduszki Pora zacząć się ogarniać na jutrzejszy wyjazd. Oczywistym zapakowana w jedną walizkę, jeszcze tylko fryzjer, kosmetyczka, gołąbki, krupnik i coś aby zadowolić tęskniącą rodzinkę, jutro długa droga a potem...morze. Oby chociaż pogodnie było...miłego dzionka.
....i Florka rozpoczęła sezon wyjazdowy ....jak nic,trzeba zacząć wietrzyć walizki
Miłego pobytu Florciu....pięknej pogody i skutecznego wypoczynku Ci życzę
Dzień dobry
Międzynarodowy Dzień Paskudy dzisiaj mamy
Jak ktoś liczy,ze może się coś udać,to jest ten dzień