Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A gdzie jest ten milczący Małżonek, którego Żona zawsze zabiera do sanatorium na wspólne turnusy?
Trochę mi to przypomina wspólne wyjazdy z dzieckiem lub pieskiem
Najciekawsze to są takie układy,jak kobieta jest w sanatorium, przyjeżdża do niej mąż na weekend,ona wynajmuje mu kwaterę,a sama śpi z mężem sanatoryjnym
Ja niewiem gdzie ja do tych sanatoriow jezdzilam dotad.. ...ale to może dlatego że to poludniowa część kraju byla....Teraz się wybiorę w drugi kierunek...moze w koncu na te ekscesy trafie... ...