Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czasami bywamy nieuczesani , tak jak ja w tej chwili , ale w ogóle mi to nie przeszkadza , żeby uśmiechać się nawet do samego siebie , tak bez powodu dla widza patrzącego na to z boku , pomyśli . . . . . no wariat , ale może szczęśliwy wariat .
....Tesia dopiero byś się uśmiała jak byś mnie zobaczyła ....mop na głowie sexi koszulka i wełniane skarpetki ...takie z Zakopanego miłego dnia idę robić się na bóstwo i do pracy miłego dnia
Witam, Przekorne Kobietki- Wy chyba chcecie żeby Was rano - pooglądać ja z czesaniem w porównaniu do kolegi Moczyka nie mam problemu- jedyny problem to.....znalezienie lustra