chcę się zakochać,ale

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: chcę się zakochać,ale

Post autor: eluunia »

......Jestem "puchem marnym " ...mojego życia punktem zapalnym .........słabością i siłą ...Jestem bo się nie ukrywam ...umiarkowanie szczęśliwa ,,,,Jestem bo czuję i myślę ....taka ..."za bardzo "wrażliwa........ :cry:
Awatar użytkownika
El Kopyto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2013 11:55

Post autor: El Kopyto »

Co ty wiesz ;)
Max działa jak Arsene Lupin :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

.... :shock: to nie tu miało być :lol: :lol: :lol: a mówiłam noś okulary :lol: mój poprzedni wpis.. :) miłego dnia El Kopytko :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

moczyk pisze:
MAX pisze:żadna mnie nie chce! co zrobić?
Max , taki typ jak ja atawistyczny , znaczy wywołujący ambiwalentne uczucia , który właśnie niedawno zszedł z drzewa na którym spał , normalnie troglodyta najzwyczajniej po prostu zapolowałem , znaczy się kamieniem rzuciłem i jak już się nie ruszała , to se Ją wziąłem !

To może tak spróbuj .
Witaj Moczyk. B R A W O....!!! To się nazywa "WEJŚCIE"...,E K S T R A K L A S A...,chapeau bas..!!! Jestem pod wrażeniem. Dawno nie czytałem tak rewelacyjnego wpisu...i o takiej godzinie. Niskie ukłony. Serdecznie pozdrawiam. :) 8-)
forumowicz

Panowie, panowie tylko się nie zakochajcie w sobie :roll: :lol: takie komplementy .....a nam kto powie jakiś z rana? :o
forumowicz

Kruszynko, przecież wiesz że Moczyk to nasz idol. Takiego autentycznego romantyka, no może oprócz Wojtaszka, to ze świecą szukać na forum. Gdybym było kobietką, to bym wysyłał konkretne sygnały... ;) :kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

No no Mix-iu :)
Bez reklamy proszę. Moczyk jest nietykalny ;)
forumowicz

Ale dotykalny :roll: :lol:
forumowicz

mix pisze:Kruszynko, przecież wiesz że Moczyk to nasz idol. Takiego autentycznego romantyka, no może oprócz Wojtaszka, to ze świecą szukać na forum. Gdybym było kobietką, to bym wysyłał konkretne sygnały... ;) :kwiat:
No no Mixiu ,no no warto się zastanowić hm..... :lol: :lol: :lol: :lol: :serce: .
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...dotykalny dotykalny Kruszynko bo jak tu się zakochać bez dotykania :roll: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ