Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Edi1234 pisze: 26 kwie 2018 22:54
Pierwszy raz dzwoniłam o zwroty zaraz po otrzymaniu numeru,udało się.Drugi raz minęło 18miesięcy i tydzień i też wyjechałam☺
Dzięki Edi, jejku nawet nie miałam pojęcia, że tak można. Dopiero się uczę, w końcu byłam tylko raz w sanatorium. Dzięki za radę. Pozdrawiam ciepło
Mazrena Ja dzwoniłam i zaproponowano mi wyżej wyszczególnione miejscowości , przy czym Goczałkowice już od dzisiaj tj. od 1 maja. Najpóźniejszy termin 15 maja. Ja nie wiem , Panowie mają chyba większe przebicie u tych kobitek Mój przymusowy urlop zbliża się wielkimi krokami a Ja jeszcze nic nie trafiłam Pozdrawiam i życzę słonecznego weekendu.
Dzięki Peonia a dlaczego sadzisz,że panowie mają lepsze szanse . Hmhm ja potrzebuję 2 zwroty i to dojazd bez przesiadek Muszę sprawdzić gdzie te miejsca są bo nazwy nic mi nie mówią w razie jak się dodzwonię
Mazrenko zażartowałam Pancernz i biko dzwoniąc mieli farta i bardzo dobrze ,że ustrzelili takie perełki
Dzwoń ,mieli jeszcze coś w górach ale nie pamiętam miejscowości. Powodzenia