Niepełnosprawni-Protest w Sejmie
-
forumowicz
Re: Niepełnosprawni-Protest w Sejmie
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
-
mary jo
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 mar 2015 22:05
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 1
To jest hańba i wstyd,że oni nadal muszą być w Sejmie ! Buta i arogancja "tych u władzy" poraża !
Świadczenia rzeczowe ?! Proponuję księdzu na tacę zamiast gotówki np.kilo cukru,kostka masła,2 kotlety i co tam kto jeszcze chce. Czemu nie ???
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Niepełnosprawnych rodzice -Protest w parlamencie...
Ja również popieram i zapraszam do Brukseli ( Parlament Europejski ), gdzie następuje wywyższanie prawodawstwa EWG nad naszym krajowym...
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
jesteś dzięki Bogu Zdrowym człowiekiem
Ale też jesteś BETONEM pewnej Partii
Twoje wpisy sa Zauważ IGNOROWANE
Jesteś taka PERSONA w kolorze milicyjnym
Co ma Bruksela do Protestu
- Slodziak_2
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 kwie 2018 00:27
- Staż sanatoryjny: 8
Doprawdy - nie wiem skąd u Ciebie tyle złości.
To, że nie zgadzam się z postępowaniem rodziców nie oznacza, że jestem przeciwko protestowi.
Jeszcze raz - każda forma pomocy jest potrzebna.
Moje pojawienie się na forum i protest są zdarzeniami rozłącznymi i nie mają ze sobą nic wspólnego (zdarzyło mi się popełnić wpis na tym forum wcześniej, pod innym nick'iem tylko po prostu zapomniałem hasła do tamtego konta).
"
ok siedź w domu i CZEKAJ może gdy ELYTA się obłowi dostaniesz jeżeli potrzebujesz coś najlepiej w formie rzeczowej.
"
Darku - właściwie masz rację - potrzebuję pomocy w formie niematerialnej - tzn. potrzebuję wysłać dziecko na terapię - nie stać mnie na nią więc czekam i proszę o nią. I może, jak piszesz, po pewnym czasie się doczekam.
Droga Felice - piszesz, że "Ty nie narazisz,skrytykujesz,ale chętnie sięgniesz po to co wywalczą."
Twoje słowa troszeczkę mnie zakuły w okolicy serca - w swym życiu, walcząc o własne dziecko, niejednokrotnie przecierałem szlaki tworząc pośrednio możliwość terapii dla innych dzieci. W ośrodku, gdzie moje dziecko dowoziłem na terapie, po moim staraniu zorganizowano min. terapię grupową dla dzieci, zakupiono sprzęt i przeszkolono pracowników w metodzie Tomatisa i wiele innych. Tak - uszczknąłem z tego dla siebie.
Z mojego punktu widzenia największym problemem jest właśnie dostępność różnych zabiegów i terapii.
Istnieje wiele instytucji, które świadczą pomoc osobom niepełnosprawnym i działa to wszystko bardzo chaotycznie.
Pozdrawiam
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
TERAZ po wpisie doszedłem do Wniosku ,że
jacky i słodziak to ta sama osoba
Zastanawiam się po co zakładac kilka MUTI KONT i pisać samemu ze sobą
Andrzeju wnioskuję abyś zgłosił zamknięcie tematu bo Dyskusji Brało kilka Osób zangarzowanych oraz MULTIKONTO
-
forumowicz
Slodziak_2 pisze sensownie i na temat , a ...
i czemu zamykać temat
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Nawet jeżeli tobie forma walczących o byt swój i swoich dzieci nie odpowiada pozwól żeby działali w zgodzie ze sobą.
Ja twierdzę że w słusznych sprawach środki nie powinny być poddawane opinii publicznej,cel uświęci te środki....mam nadzieję.