kobieta i mężczyzna w łóżku

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: kobieta i mężczyzna w łóżku

Post autor: medi »

Mnie nie pytaj ja o najnowszych trendach w tej dziedzinie nie wiem nic :shock: Nie pamietam już kiedy bylam ostatni raz na romantycznej kolacji :evil:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

Mix i Moczyk :kwiat: możecie brać przykład z Darka :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Asik pisze:Mix i Moczyk :kwiat: możecie brać przykład z Darka :D
Asik :kwiat: :kwiat: :kwiat: i znowu .... P L U S I K :lol: :lol: :lol: :lol: tez i słowny dla ciebie
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ciekawy wątek,prawda Słoneczko?
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ciekawy Max :kwiat: i przyjemny :twisted:
forumowicz

chetny pisze: 11 maja 2018 20:47
medi pisze: 06 kwie 2013 19:40 Dokopałaś facetom równo Rachel .Aż tak bardzo ich nie lubisz ? Co do zachowania mężczyzn to chyba nie o to chodzi co on robi albo czego nie robi tylko czy jesteś w łóżku z odpowiednim mężczyzną .Jeżeli "odpowiedni "mężczyzna nie zdejmie skarpetek ..no cóż będziesz wiedziała że tak Cię pragnął że nie zdążył ,nieelegancko się rozbierają ?" hmm ,a nie łaska sama rozebrać ? ...a ile przyjemności przy tym :twisted: ...Jak nie może trafić po prostu mu pomóż i po problemie , :lol: a z tym zbliżaniem głowy do penisa to już przegięłaś ,bo to nie jest tak że ja będę leżała a on niech mnie pieści ,sex to zabawa dla dwojga ,jeżeli on by teraz chciał żebyś Ty jego pieściła to co ma zrobić ? sms-a napisać ? Bierz ale też i dawaj Rachel i oczywiście z odpowiednim mężczyzną (wtedy nawet Twój zapach na nim po seksie i to że się nie poszedł pucować biegiem pod prysznic będą dla Ciebie piękne ) Uff ,ale się rozpisałam :shock:
Masz rację lepiej po zasnąć wtulonym w siebie spoconym niż po , lecieć pod prysznic i zasnąć ale każdy na swojej połówce łóżka . Kolejna sprawa ze facet daje dużo a dostaje mało to po czasie daje coraz mniej aż pozostanie tylko sam sek albo jego całkowity brak . To w waszych rekach jest też by facet was pożądał , my też lubimy być uwodzeni za dnia , rozpiętą bluzką , brak staniczka pod koszulką , wzrokowcami są faceci ale kobiety też choć mało która się do tego przyznaje . Aby w pościeli było super i wiele uniesień trzeba cały dzionek na to pracować . Panowie nie tylko w pościeli tulić ale w ciągu dnia od tak nagle podejść i przytulić dać buziaka i wrócić do swoich zajęć , nic nie kosztuje a w nocy procentuje . Kobiety bycie cały dzień zołzą nie da w nocy gorącego i namiętnego seksu raczej jeśli akurat facet będzie miał ochotę to będzie jak u króliczków i zajączków TRRRRRRR FUKKKKKK .

Chętny.......szacun ;)
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

:shock:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

kobieta i mężczyzna nie tylko w łóżku

Post autor: jacky6 »

chetny pisze: 11 maja 2018 20:47 Masz rację lepiej po zasnąć wtulonym w siebie spoconym niż po , lecieć pod prysznic i zasnąć ale każdy na swojej połówce łóżka .
Aby w pościeli było super i wiele uniesień trzeba cały dzionek na to pracować .
Panowie nie tylko w pościeli tulić ale w ciągu dnia od tak nagle podejść i przytulić dać buziaka i wrócić do swoich zajęć , nic nie kosztuje a w nocy procentuje. Kobiety bycie cały dzień zołzą nie da w nocy gorącego i namiętnego seksu raczej jeśli akurat facet będzie miał ochotę to będzie jak u króliczków i zajączków.
Coca cola to je ono ...

:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

Słyszałam gdzieś kiedyś że kobietom żeby pójść do łóżka potrzeba, miłości, przywiązania i poczucia bezpieczeństwa, meżczyznom zaś żeby pojść do łóżka potrzebne jest poprostu łóżko.Jak tj.u Was ?
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Max :) Lew Starowicz Ci się przypomniał w atrakcyjnym miesiącu po pandemii -bardzo ciekawy temat -tylko czy to koniecznie musi być ......łóżko ;) :lol:
ODPOWIEDZ