Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ale cisza
i odsłon nie ma
jeszcze chwila i zamknę majowy peleton w oczekiwaniu na jesienny , który mam nadzieję będzie równie udany jak ten Dobry wieczór
Dobry wieczór
Nutka to wiem że opuszcza szczawnickie klimaty ale gdzie reszta
Margocia też podobno już porcelanę pakuje
No tak porządek trzeba zostawić bo Gosia niebawem nas zmieni
Miłego wieczorku
Ja zaraz do łóżeczka bo pobudka bardzo wcześnie ,nawet Margocia jeszcze pierwszej czarnej nie będzie wtedy popijała
I niestety tym razem niezbyt miła wyprawa do stolicy
I już dzisiaj miłego weekendu dla Wszystkich
Masz na myśli zapewne mnie i Nutkę bo reszta spokojna raczej była
Bigos to wiesz Kto zapomniał ale jak nie wybaczyć
Barszczyk na szczęście w Kocim był dobry
No a za te flaczki to będę Cię lubił jeszcze przez kilka sezonów
Margot zostaw mi w magazynku dwie czerwone filiżanki, wiesz ze będę miała gościa odbiore od Kasi...
Witam Janusz
Statystyka hmm.....500 odsłon od wczoraj....
Dobry wieczór