Portret kobiety eleganckiej..!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Portret kobiety eleganckiej..!!!

Post autor: many »

Wydawać by się mogło, że bardzo łatwo w dzisiejszych czasach być kobietą elegancką.Kiedy żar leje się z nieba panie odkrywają coraz więcej i więcej. Gubiąc przy tym szyk i styl. Tymczasem na ulicach razi po oczach wystająca spod ubrań bielizna :shock: i nadmiar /tony/wszelakiej biżuterii nie wspominajac juz o potrójnych warstwach makijażu .Nie ma nic żałośniejszego niż kobieta w średnim wieku ubrana jak nastolatka... :lol: :lol: Poza nastolatką ubraną jak kobieta w średnim wieku. :lol: :lol: :lol:

Drodzy panowie namalujcie więc literkami portret kobiety eleganckiej.,,,,,,,, :shock: :shock:
Nasze ślicznotki z forum także mogą coś wnieść ciekawego w ten temat........... :P :P :P :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: Portret kobiety eleganckiej..!!!

Post autor: eluunia »

...............jest w nas jakaś magia ...jesteśmy jak ogród ogromny ...cudownych kwiatów ...ubranych w gorące uczucie ..mamy na sobie uśmiech ..wielką namiętność....jest w nas miłość i czar ...............a jak z nieba leje żar to siedzimy w domu ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

"Kobietę najlepiej ubiera miłość" :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam many oraz piękne Panie :)
Każda kobieta jest piękna w każdym calu i nie ważne jak się ubiera lub ile ma lat,ważne jak ona się z tym czuje oczekując tego jedynego,który odmieni jej życie,nie zostawiając jej dla innej,a ona jego dla innego. :kwiat:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Portret kobiety eleganckiej...zasada jest jedna jeśli chodzi o biżuterię im miej tym lepiej...pomyślałam również o garderobie w tym kontekście ,ale .... :oops: im więcej tym lepiej :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Kobieta elegancka ma w sobie klasę, szacunek do innych i wewnętrzne piękno :)
A strój? Zawsze dopasuje go do okoliczności i nie będzie zbyt wyzywająca.
Makijaż? Czasem trzeba sobie troszkę pomóc ;)

Elegancka? Chciałabym, by tak mnie postrzegano :oops:
Wyniosła? Niech nikomu się z tym nie kojarzę :?
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Dama....młoda dama, starsza dama :D :D ...odniosę sie do tych dam przed i po 50 :lol: .Oczywiście zaznaczam na wstępie, że to co tu piszę to moje zdanie, moje mysli i nikogo nie chce urazić, obrazić itp....itd :D
Kobiety dojrzałe mogą wyglądać bardzo atrakcyjnie jeżeli tylko tego chcą i jeżeli odpowiednio dobiorą ubiór do swojego wieku.Pewnie.......zaraz powiecie, ze kobieta ubiera sie tak jak sie czuje. Czyli ja...Sloneczko czuje sie nieraz na 16 i pół...czyli ubieram sie tak jak moja sąsiadka, która ma 18 lat, odkryty tyłek i buty na takim obcasie, że......... juz się zabiłam :lol: :lol: :lol: .
Ja wychodzę z założenia, ze sekretem piękna kobiety w tym wieku jest między innymi odpowiednio dobrany ubiór. A dzisiejsza moda może zdziałać cuda i wspaniale odmłodzić. Trzeba znać parę trików....a nie wszystkie DAMY to znaja.W tym wieku należy zrezygnować z ekstrawagancji.....mówi się trudno. Błyszczące materiały, lamówki, nadruki na ubraniu.....no i te kuse kiecki odkrywające nieraz za duży odcinek nogi(ładnie powiedziałam...odcinek nogi :D) eeeee....to juz nie dla nas.
A makijaż???? minimalny.tak mi sie wydaje. Nie powiem abym ubierała sie jak starsza Pani ale jednak staram sie aby tej ekstrawagancji było jak najmniej. Też potrafię sie nawet umalować :D ...chociaż nie tak do końca :lol: :lol:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

Alek pisze:Witam many oraz piękne Panie :)
Każda kobieta jest piękna w każdym calu i nie ważne jak się ubiera lub ile ma lat,ważne jak ona się z tym czuje oczekując tego jedynego,który odmieni jej życie,nie zostawiając jej dla innej,a ona jego dla innego. :kwiat:
siema Alek ,,wiesz ja osobiscie jakos nie przepadam za kobietami,
,Kobiety to zawsze mają jakieś pretensje. Wiecznie coś im się nie
podoba i nie wiedzą czego chcą. Pamiętam jak byłem przy urodzeniu
syna. Żona darła się jak głupia:
- Zróbcie coś z tym. Dajcie mi jakieś lekki. Ratunku to boli!!! To
Ty powinieneś tu leżeć za mnie i skręcać się z bólu!!! To Ty mi to
zrobiłeś!!!
Nie chciałem być niczemu winny jak zawsze, więc jej przypomniałem:
-Nie pamiętasz? Chciałem ci go wsadzić w pupę, ale powiedziałaś, że
to będzie zbyt bolesne.
Lekarz wylądował na urazówce. Mnie nie sięgnęła. Wróciłem po dwóch
tygodniach, jak wytrzeźwiałem, a ona się uspokoiła. Baby to zawsze
zwalają winę na nas. ,,no szok :lol: normalnie szok :lol: ,,,,pozdrawiam Alku
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Many dziękuje za pozdrowienia również Cię pozdrawiam :)
Cóż kobieta zmienną jest i nie wiadomo w jaki sposób jej dogodzić,a że chcesz lepiej to nie znaczy,że ma być dobrze i tak jak sobie tego życzy.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

..................było na porodówkę zabrać zatyczki do uszu ....i wtedy widziałaby tylko Twój uśmiech albo strach w oczach ....albo zemdleć i wszystko by Cię ominęło .....ale Ty Many jesteś młodzik :shock: :shock: bo w naszych czasach na porodówkę nie wpuszczali :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ