Tajemnica kobiety !

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Tajemnica kobiety !

Post autor: forumowicz »

Od dłuższego już czasu w tej luźnej sekwencji pojawiają się różnej maści tematy miłosne. Są to popisy facetów starających się zdobyć przychylność kobietek z forum i odwrotnie. Skuteczność tych prób jest różna i zależy od doświadczenia, śmiałości i kultury osobistej forumowiczów. Niewątpliwie bardziej inteligentne w tych zmaganiach są kobietki...,no bo jak by mogło być inaczej. Proponuję odważnym facetom podzielić się wiedzą i wskazówkami; jak zgłębić tajemnicę kobiet..., wejść w ich świat oczekiwań, pragnień...itd.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Tajemnica kobiety !

Post autor: many »

Witaj Mix,,pukam i pukam ,,przychodze z flaszka na pogaduchy, :D :D :D :D ,
Mix -swiat kobiet to tak jak chodzic po polu minowym ,,,,ostatnio duzo kobiet lawiruje w moich snach :shock: :shock: ,, ostatnio tylko remixy przyśniło mi
się, że kobieta jest jak automatyczna pralka. Każdą da się
odpowiednio zaprogramować i będzie działała zgodnie z oczekiwaniami.
Odpowiednie słowa,trochę ciepła i czułości, kwiaty, miła kolacja
itd. itp. i program działa. :lol: :lol: Zawsze wiadomo,co, kiedy i jak się
stanie, i na co i jak zareaguje. Pralka i kobieta są w swym działaniu
identyczne, z tą tylko różnicą, że pralki nie da się zapakować od
tyłu. :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

...............panowie od pralek daleko ja już dziś miałam przygodę z mechanikiem od pralki ..na dziś starczy :lol: :lol: i to ja mu guziczek wcisnęłam ...chłopina 15% upustu zrobił :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Many, jesteś bardzo przebojowy i nie da się ukryć, że powodem westchnień i pragnień niejednej dziewczyny z forum. Zdradź swoją tajemnicę uwodzenia...,jakieś wskazówki...,no bo nie tylko wygląd i coś tam, coś tam..., jak to jest ? 8-)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

..........to sobie zdradzajcie te tajemnice ............. :lol: :lol: :lol: miłej nocki panowie ....nic tu po mnie ...buziaki :shock: :shock:
forumowicz

Witaj mix :)
Poprostu być sobą i patrzeć głęboko kobiecie w oczy ;)
Pozdrawiam
forumowicz

Alek pisze:Witaj mix :)
Poprostu być sobą i patrzeć głęboko kobiecie w oczy ;)
Pozdrawiam

i to wystarczy ? ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...........Aleczku oni mają pozamykane oczy :lol: :lol: :lol: i kwestię wyuczone na pamięć .....oj chyba mnie czeka lincz :lol: :lol: i moja biała głowa spadnie :lol:
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: many »

mix pisze:Many, jesteś bardzo przebojowy i nie da się ukryć, że powodem westchnień i pragnień niejednej dziewczyny z forum. Zdradź swoją tajemnicę uwodzenia...,jakieś wskazówki...,no bo nie tylko wygląd i coś tam, coś tam..., jak to jest ? 8-)
oki mix
NA POCZATEK - Przepis na Fajna babke
2-jajka
4-kolanka
Trzepac do ranka az bedzie pianka :!: :!: :!:
, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mix - ja juz znalazłem swoja perełke ,,Blondi juz spi,, ,,,,,cholera jasna ,,jak ona chrapie :shock: :shock:
A swoja droga ,,ja zawsze zdaje sie na los ,,,,jak to sie mówi- trafi swój na swego-,,,pozdrawiam ,,ide zajarać :lol: :lol:
forumowicz

Many, mnie nie chodzi o to żeby zbajerować kobietkę i wykorzystać..., to jest pikuś. Sztuką jest uwieźć.., uzależnić od siebie...być ciągle obiektem jej pragnień, jej miłością, obsesją..., ciągłą niewiadomą i tajemnicą...jej szaleństwem, rozpaczą, tęsknotą i...
ODPOWIEDZ