Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
O Gosię się martwię czy czasem gdzieś koło stadionu się nie plątała
Kibicem nie jestem ale nawet gdybym był to po takiej zadymie powinni zamknąć na cztery spusty stadion
Jestem,jestem...i popieram to co napisałeś
Janusz kibicem jestem ale tylko siatkarzy...piłka mnie nie interesuje...I nie kibicuję żadnemu klubowi...
Dziękuję tobie że się o mnie martwisz mile to bardzo
Teraz się dowiaduję od męża co się działo na stadionie ...
Ostatnio zmieniony 20 maja 2018 21:23 przez malgorzatas, łącznie zmieniany 1 raz.
Gosia to teraz mogę już spokojnie iść do łóżeczka
Basiu no tak czasem mam że te lepsze instynkty się we mnie budzą
To trzeba zakończyć niedzielę a taka fajna była
Dobranoc Miłym Paniom
No to mamy...piękny ,słoneczny dzień w sam raz na opalanko
...ale nie ma tak dobrze....dzisiaj trzeba zakasać rękawy i wrócić do rzeczywistości
Trochę zaległości się nazbierało....we wszystkim