Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu to nie o to chodzi ale ludzie wyrażają opinię o zespołach na podstawie tego co mogą posłuchać w radio a tam niestety idzie się na łatwiznę i komercję wałkując w kółko kilka utworów a potem rodzą się "znawcy "
Nie absolutnie nie jestem aż taki wszechwiedzący jakbym chciał i życia mi braknie na to co chciałbym jeszcze wiedzieć o muzyce
No ale skoro wywołałem chłopaków to wypada coś zagrać