Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No niestety nie takie proste jak piszesz, łatwo podpaść kobiecie myśląc, że te 50+ to chodzi o wiek, bo jak w starej piosence:
"mężczyzna starzeje się rad czy nie rad, kobieta zawsze 20 ma lat"
2709 skierowanie w kieszeni na dniach. Ale masz fajnie, nic tylko Ci zazdrościć Ja muszę czekać jeszcze co najmniej rok. Nie denerwuj się, będzie dobrze, zobaczysz
Pozdrawiam
Pietka50+,to Ty jeszcze bez skierowania? No,nie,chyba o Tobie zapomnieli .
Ja zrobiłam podsumowanie i wyszło mi,że w ciągu roku na kardiologii zeszło 45779 nr.Średnia miesięczna to 3814. Tak jest u mnie,a u innych może być + -. Obecny mój nr 77002. Pozdrawiam.
Na dziś - 2252 .... nie wiem czy zapomnieli, czy po prostu dla laryngologii nie ma na Śląsk przydziałów - czekają....czemu mam nie wierzyć pani z oddziału ? cofnęłam się kilka lat i znalazłam osoby, które dostawały przydziały przy numerach grubo poniżej tysiąca, więc może trzeba cierpliwie poczekać. Oby to nie był wrzesień, co mi po zmianie klimatu, jak się zacznie sezon grzewczy ?
Było kilka miesięcy niedawno, gdy reumatykom spadało miesięcznie po 4.500.
Teraz znów powrót do średniej miesięcznej na poziomie ca 3.000.
Zatem czas oczekiwania się wydłuża...
Niestety...
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Witam oczekujących
Ależ tu cicho od 5 dni, nawet Pietka nie daje znać czy już dostała upragnione skierowanie. Wydaje mi się, że już powinna je dostać.
U mnie (kardiologia) kolejka posuwa się dość dobrze w tym tygodniu. Wczoraj było 182, a dzisiaj 244 miejsca. Dzisiaj też mija 424 dzień od czasu gdy po raz pierwszy NFZ podał moje miejsce w kolejce (miejscówkę)
Aniu52, przy Twoich ok. 76 tys wyprzedzam Cię o ok. 8 miesięcy, wychodzi na to, że rok 2020 będzie Twój
Pozdrawiam wszystkich czekaczy serdecznie. Obyśmy w jakim takim zdrowiu doczekali wyjazdu do sanatorium
Dzień dobry
Nie łam się biedna Pietko, będzie dobrze już niedługo poczekasz i pojedziesz do upragnionego i tak długo wyczekiwanego sanatorium. Myślę, że wszyscy oczekujący wspierają Cię i są z Tobą
Te 1926 wskazuje, że jesteś niemal na wylocie. Lada dzień zobaczysz w swojej przeglądarce, że wysyłają Ci skierowanie
Trzymaj się mocno, powodzenia
Dziękuję bardzo za wsparcie i słowa otuchy tak mi się marzy pooddychać w końcu przewentylowanym nochalem... Nie przypuszczałam jednak, że może to tyle nerwów kosztować. Mam nadzieję, że i te skołatane nery uspokoję w jakimś ładnym miejscu ....