Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dobry wieczór
Margociu to ja na wszelki wypadek propozycji nie składam ,wystarczy że od paskud mnie wyzywają to jeszcze Ty potem na małpiszona mnie przemienisz
Burzę piękną miałem ,chciałem Nutce przesłać ale chyba jeszcze nie dotarła skoro korzysta z tej polewaczki
Mnie pisała , że z pistoletem na wodę gania
ale to nie ma znaczenia
ważne , że ma pociąg do sikawek
Januszku gdzież Ciebie ma małpiszona
inni mają większe szanse
Margociu wczoraj jakiś strach się wkradł do Twojej główki
Spokojnie daleko się nie będę cofał w tym pisaniu ...najwyżej o kolorach torebeczek rozwinę temat bo przecież tyle emocji budzi do dzisiaj