Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
oj ale na czytalam sie asz mnie mdli kobitki i ciaha pisza sieksownie na co majo ohote niew kolejce czytam wyznania w innych gadulstwah same spio czy co
Witaj Bożena 196711, To choć już zansz swój numerek w kolejce. A z jakiego jesteś NFZ. Ja narazie jeszcze czekam i zaglądam do skrzynki listowej.. Powinam mieć poszpitalne ale jak bedzie zobaczymy....
dawno mnie tu nie było musiałam przeczytać wszystko co pisali forumowicze anka 23 przy twoim numerku już powinnaś być w sanatorium z tego co wyczytałam inni z wiekszymi numerkami pojechali a ty jeszcze czekasz
Ibizko jestes blisko to ty zalozylas te kolejke w adwencie i przed adwentem wrocimy
z kolobrzega pani w biurze powiedziala ze moze dostane do gryfa bo tam nie ma chetnych
za wiele w jesieni ibisko anka23 pojediez z nami / czy chcesz dobra kobitko /