Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam serdecznie rzadkiego Gościa na forum co do interesującej Cię trasy to pobożnym Naszym życzeniem byłoby aby od Strykowa do Torunia była autostrada póki co w kierunku Torunia jest czynne około 60-80 km od odbicia Warszawa-Stryków kierunek Gdańsk, niestety kochany Włocławek cały czas w remontach bo remontują jedną nitkę i gehenna do Torunia, dopiero stamtąd Masz autostradę do Gdańska, pozdrawiam, miłego pobytu i rehabilitacji życzę szerokiej drogi tej do Torunia też
Hej, hej... poczekaj. Ja jadę z W-wy do Inowrocławia i chętnie wybrałabym się przez Płock potem do Włocławka a w ostateczności do Inowrocławia. Obawiam się jednak, że... że "kochany" Włocławek będę pokonywała tak czy tak, prawda?
"Mobilki" przez CB mówiły mi, że A1 ze Strykowa to już autostrada, Ty zaprzeczasz temu. Jak to w końcu jest?
Zobacz mój wpis- pisałem że jest autostrada około 60-80 km w stronę Torunia o ile się orientuję to tą trasą Masz odbicie na wysokości Ciechocinka w lewo na Inowrocław nie dojeżdżając do Torunia, lub przez Płock i Płońsk - chyba dużo krótsza proponuje zapytać pana Google pozdrawiam
No tak. Początkowo wybrałam trasę przez Nowy Dwór Mazowiecki, Płock i Włocławek ale Pan Google w ogóle tej trasy nie bierze pod uwagę. Od razu podaje mi A1 ze Strykowa. To o wiele dalej niż ja sobie zaplanowałam, ale pomyślałam, że może dlatego on podaje mi ze Strykowa A1 gdyż wybrana trasa przeze mnie jest "rozkopana", albo co innego stoi na przeszkodzie. Gdybym wybrała się A1 to wciąż nie wiem czy trasa jest płatna czy nie. Jest wiele wersji w necie, ale żadna nie mówi o płatnościach, a wg mnie autostrada to ma się rozumieć płatna. Czy mam rację?
Przepraszam że pominąłem ten fakt- miłe ale nie jest płatna, za to jadąc wprawdzie szybko i wygodnie -nadrabiasz sporo kilometrów, pozdrawiam i wybór należy do Ciebie dobrą furką ja bryknąłbym się autostradą
Wprawdzie nie rewelacyjną furką (P....t B5), ale uwielbiam szybką jazdę toteż chyba wybiorę tę A1 zwłaszcza, że jeszcze darmowa chociaż jazda wzdłuż Wisły też jest kusząca. Ach... trudny wybór
Rachel,wrzuć na targeo,tam poda Ci wszystkie utrudnienia.
Sprawdziłam,jest remont nawierzchnie w Soczewce,poza tym czysto.
Jeżeli chodzi o autostradę to faktycznie dużo dalej no i jeszcze ważne jaki z Warszawy masz na nią wyjazd.Ja osobiscie uwielbiam trasę przez Płock,szczególnie odcinek Płock Włocławek
Dzięki Alice, właśnie już zdecydowałam i pojadę przez Płock. Też lubię tę trasę wzdłuż Wisły. Poza tym ja do Włocławka nie dojadę, tuż przed nim skręcę w lewo i na Aleksandrów Kujawski. Skorzystam z Twojej rady i poszukam czy przypadkiem nie ma na tej trasie utrudnień. Znajomy jechał tą trasą do Ciechocinka i powiedział, że "czysto". Pozdrawiam
Jeżeli przez Włocławek to nie skręcaj przy wjeździe na tamę,tylko jedź prosto przez Zazamcze też wyjedziesz na Toruńską.Przećwiczyłam to parę razy.Zresztą mobilki Cię poprowadzą ,ale nie ma szans nie trafić.
Chwilę temu mąż odebrał przesyłkę. Główny Inspektora Ruchu Drogowego prosi o wskazanie, komu powierzył pojazd do kierowania lub używania w oznaczonym czasie. Pojazd ten a właściwie osoba kierująca nim w miejscu gdzie dopuszczalna prędkość w miejscu kontroli wynosi 50 km/h przekroczyła prędkość a urządzenie rejestrujące zarejestrowało prędkość o 35 km/h więcej czyli 85 km/h "Psia kość", gdy dajmy na to "mobilki" mnie nie poinformują gdzie "misiaczki" na hulajnogach z suszarką w ręku stoją to dojechawszy do uzdrowiska mogę mieć nie jedno zdjęcie a cały album "z wakacji" ))
Alice, dzięki za informacje, za rady. W takim razie bez nawigacji, która wskazuje także fotoradary w Polskę się nie wypuszczam ))