Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chmurka07 pisze: 09 cze 2018 22:34
Też wróciłam i smutno mi , że tak czas szybko leci. Wyjeżdżając do sanatorium pomyślałam że już ostatni raz jadę i dam spokój już wyjazdom, wracając zaś pomyślałam nie ma bata na jesieni wniosek i czerwiec 2020 jadę.
Hej. I to jest postawa prawdziwego kuracjusza.
Gdzie jest tak pięknie?
Chmurka07 pisze: 09 cze 2018 22:34
Też wróciłam i smutno mi , że tak czas szybko leci. Wyjeżdżając do sanatorium pomyślałam że już ostatni raz jadę i dam spokój już wyjazdom, wracając zaś pomyślałam nie ma bata na jesieni wniosek i czerwiec 2020 jadę.
Hej. I to jest postawa prawdziwego kuracjusza.
Gdzie jest tak pięknie?
Atinko miło było Cię poznać. A jeśli chodzi o Ciechocinek to faktycznie panuje tam specyficzny klimat , uzdrowisko tętni życiem, nie sposób się nudzić trzeba tylko to wykorzystać a wtedy nawet gorsze warunki bytowe w danym sanatorium nie zepsują wypoczynku i kuracji
Super, że Ci się udało...a pamiętam jak przeżywaliśmy Twoje skierowanie...ktoś nawet kotlety przypalił
No i ten Ciechocinek...może wreszcie się skuszę...pozdrowionka
Florka pisze: 11 cze 2018 20:22
Super, że Ci się udało...a pamiętam jak przeżywaliśmy Twoje skierowanie...ktoś nawet kotlety przypalił
No i ten Ciechocinek...może wreszcie się skuszę...pozdrowionka
Florciu nie będziesz żałowac...... ale koniecznie w maju