sztani pisze: 10 cze 2018 11:13
Darku czekamy na pełny ,końcowy opis Twojego pobytu
Drogi Sztani
Zastanawiałem się na pisaniem czegokolwiek bo ostatni czasy Moje wpisy są na Cenzurowanym nie wiedziałem ,że Mam aż tak duże grono Fanów.
Polanica Zdrój
Miejscowość uzdrowiskowa gdzie zlokalizowana jest jedna z większych rozlewni wód oraz jedno z większych Sanatori.
Głównym Obiektem jest Szpital Uzdrowiskowy Wielka Pieniawa w skład którego wchodzą niezależne obiekty Pieniawa, Zdrowie Korab.
Generalnie całe centrum logistyczne skoncentrowane jest w Wielkiej Pieniawie ,które składa się ze starego budynku oraz Pawilonu A.
Na terenie jest kilka dziesiąt pokoi od popularnych jedynek dwójki ,trójki po Apartamenty dla Gości Komercyjnych.
Baza zabiegowa.
Jak wspomniałem wcześnie jest zlokalizowana jest na 3 poziomach -jest ponad 50 wanien z różnymi rodzajami zabiegów, nie ukrywam ,że Panie obsługujące to Mistrzynie Świata w obsłudze jak i empatii.
Cała baza jest umiejscowiona w tzw starej jak i nowej części zabiegi wykonywane są w godzinach do południowych z możliwością niejednokrotnie ..przyśpieszenia.
Do tzw Obiadu jest możliwość .
Jest możliwość negocjacji z Lekarzem
Jedynie należy zwrócić uwagę na Masaże tutaj godzina to rzecz Święta spóżnienie to niestety ,ale zabieg ..odbyty.
Baza Noclegowa
Jest możliwość wcześniejszej Rezerwacji ale obiekt nie jest z gumy wcześniejszy telefon daje możliwość odpowiedniego pokoju.
Żywienie
Jest oczywiście możliwość wyboru jak wcześniej napisałem ,ale każdy dobiera do siebie jak i ew kosztów choć podczas trwania JEST możliwość korekty.
Wycieczki
Nie można się nudzić codziennie jest możliwość zwiedzania ,oferta bardzo duża ale musimy się liczyć z kosztami oraz o czym należy się liczyć Koszty za eskapady powyżej 12 godzin po za obiektem.
Ostatni Zabieg
Tutaj nie ma zbyt dużej możliwości jest jeden lokal.
Oczywiście Każdy ma swe predyspozycjie.