Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Briant ...nie strasz.....
Ja do Żegiestowa z chęcią bym pojechała jeszcze raz. Adziu jeżeli będziesz miała ze sobą auto będzie dobrze ....
jak nie...to na pewno będzie ktoś kto będzie miał:))
Sam Żegiestów to rzeczywiście dziura (ale piękna dziura), ale wkoło jest gdzie pojeździć.....
Mi nie zależy tym by gdzieś pojechać. Jadę tam by odpocząć od miasta tez. Poza tym za daleko i tak się nie na chodzę, ponieważ poruszam się o kulach. Ale jadę tam z koleżanką, więc będę miała towarzystwo:)
Witam, to prawda że dziura. Jak byłem w połowie lat 90-tych ale jako pracownik WP to bez samochodu zwłaszcza w zimie ani rusz. Kto lubi ciszę i spokój to ją znajdzie. Pozdrawiam an
Witam,Adzia-wspaniałe miejsce na odpoczynek od miasta,nowy nowoczesny obiekt w urokliwym miejscu z pięknymi widokami na przełom Popradu-jeżeli oczekujesz spokoju i regeneracji po wielkomiejskim zgiełku to jest bardzo dobre miejsce,Pozdrawiam,Miłego Pobytu i Wspaniałej Rehabilitacji Życzę
Jestem krakusem to wiem co się dzieje jak postawili na tzw. turystykę: gnój, brud, syf zwłaszcza jak się idzie rano nie mówiąc o hałasie zanieczyszczeniu i zakorkowanych ulicach gdy zmieniają organizację ruchu co chwilę. Spokój cisza którą daję małe miejscowości jest to co nam najbardziej potrzeba szkoda że tak krótko. Będę w Muszynie czerwiec- lipiec to się trochu wyciszę i Tobie też tego życzę. Pozdrawiam an
Witam-trochę nie w temacie-ale jak oczekujecie ciszy,spokoju,świeżego powietrza i wspaniałych wód mineralnych-lepszych niż krynickie-to jest moje zdanie-to odwiedźcie Wysową-ja nazywam ją-moja kochana dziura uzdrowiskowa -macie blisko bo jesteście z Małopolski,raz jeszcze Pozdrawiam i Miłych,Zdrowych Wypoczynków Życzę