Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Doda, oczywiście we wszystkim masz rację. Tam gdzie będziesz miała koleżankę pod Tężniami jest troszkę dalej i gorzej będzie z powrotem wrócić na noc. Niemniej jednak zawsze z tym nie miałam problemu bo jak wychodziliśmy nawet razem z paczką ludzi to żeśmy zgłaszali w recepcji sanatorium nr 1 że idziemy na dancingi Wrócimy około 23:00 lub po 22 giej i czy można wrócić i to się wszystko zawsze wcześniej musi zgłosić... To potem nie ma problemu.... Przyznam Ci się szczerze że ja też dostałam Szpital Uzdrowiskowy nr 1 ze zwrotów z Małopolskiego Funduszu Zdrowia z Krakowa. W tym sanatorium na przykład na parterze mieszkają ludzie na wózkach. Może ludzie zwracają bo tam jest typowo poszpitalne leczenie ale też jest grupa ludzi , która się odchudza... Miło, że odpisałaś , naprawdę życzę Ci wspaniałego pobytu i wszystkiego naj naj najlepszego.. Serdecznie pozdrawiam
Byłem tam w marcu 2017 zabiegi super okolica super polecam ćwiczenia w basenie inchalacje a wieczorem wizytę w kawiarni kryształowa u pani Ireny ogólnie jest super
Dzień dobry, dostałem skierowanie na turnus od 02-08-2018 do 23-08-2018 czy ktoś może tez ma ten termin? Jadę z Gniezna samochodem mogę zabrać. Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam Grzegorz
Witaj Grzegorz nie wiem czy mi się pomyliło bo wcześniej widziałam też pisał pan Grzegorz że jedzie do kolejowego szpitala uzdrowiskowego przełom czerwca i lipca nie wiem czy to ty czy się ja pomyliłam.... bo tutaj znowuż piszesz że w sierpniu jedziesz ale to nieważne i tak życzę ci wszystkiego dobrego i powodzenia....