Jadę od 8 lipca. Dzwoniłam tam i dowiedziałam się tyle, że to będzie pierwszy turnus . Zus podpisał dopiero umowę. Ten budynek to były hotel. bo wcześniej był tam kompleks konferencyno- biznesowe. Pokoje 2-osobowe z łazienkami, budyne w zasadzie nowy bo 9-letni. Więc albo się postarają bo to pierwszy turnus i zadbają o dobre opinie, albo to będzie turnus na żywioł. Najlepiej jechać do Mińska Maz., bo stamtąd 7 min busemGoska206 pisze: 14 cze 2018 09:05 Andrzej. Tak też właśnie myślałam, jak pojadę to na pewno podzielę się opinią![]()
Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew
-
podlasianka 57
- Kuracjusz

- Na forum od: 17 cze 2018 20:52
- Oddział NFZ: Podlaski
Re: Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszewo
Mam nadzieję że się postarają
Ja mam od 17.08 takze czekam na opinie 
-
Pele
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 04 kwie 2017 15:25
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
A to ciekawe, rzeczywiście było tam centrum konferencyjne, hotel, nawet gościli aktorów z serialu Ranczo. Parę lat temu córka miała tam wesele. Sala i hotelik był wysoki poziom. Potem słyszało się, że mieli tam zrobić dom dla starszych ludzi?, sprowadzono konie itp./ A tu prawie sanatorium? Chyba trochę za blisko trasy 50. Ale jestem ciekaw co tam powstało.
Gosiu jeśli przeczytasz ten wpis odpisz. Ja też jadę do Grębiszewa od 8 lipca. Także tam dzwoniłam i przyznam szczerze, że jestem pełna obaw. Dowiedziałam się, że w tym samym budynku jest dom opieki dla starszych ludzi, a poza tym to straszne odludzie. Czy ty też masz turnus na 24 dni? Czy byłaś już kiedyś w sanatorium albo jak teraz na rehabilitacji z ZUS-u? Jak wyglądają takie wyjazdy? bo ja pierwszy raz korzystam z takiej formy leczenia.