Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Grębiszew bywałam tam na szkoleniach widocznie się przekształcili, ośrodek koło Mińska Mazowieckieg, od Warszawy 35 km .Duży ośrodek, warunki nie najgorsze, ale standard bywa różny zależy od pokoju i części w jakiej się znajduje. nie wiem czy rehabilitacja obejmuje całość czy część budynku. Położony w polu, obok las i żadnych sklepów ani nic, do najbliższej wioski ok. 3 km. Duży teren wokół, ogrodzony jest gdzie spacerować. Tyle mogę powiedzieć.
Witam wszystkich. 08.07.18 jade na swoj pierwszy Turnus Do Grębiszewa . Wyjeżdżam z Katowic jeżeli ktoś jest z okolic bądź wyjeżdża gdzieś po mojej trasie i ma problem z dojazdem może zabrać się ze mną. Pozdrawiam