Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Barbara5 pisze: 26 cze 2018 18:36
Napisz mi coś o tym sanatorium. Jadę pierwszy raz i jakoś dziwnie mi z tym.
Basia, co chcesz wiedzieć na temat tego ośrodka? Ilonka właśnie wróciła i wszystko mi opisała
tak jak mówiłam, wyremontowane parter i czwarte piętro, pozostałe piętra słabe (w łazienkach jeszcze górnopłuki, czyli ciągnie się za sznurek...) szafy wąskie, każdy pokój z balkonem... rehabilitacja nawet ok, niestety basenu nie ma, oni korzystali z basenu w KRUSie.
wyżywienie w miarę ok, dużo wycieczek, najlepiej wziąć ze sobą paszport, jeżeli chce się jechać na wycieczkę do Lwowa.
to tak w wielkim skrócie a najważniejsze dobre towarzystwo... czyli my
Dzięki Jasiuniu, jeszcze Cię na oczy nie widziałam, a już Cię lubię
jeni42 pisze: 26 cze 2018 20:10
Basia, co chcesz wiedzieć na temat tego ośrodka? Ilonka właśnie wróciła i wszystko mi opisała
tak jak mówiłam, wyremontowane parter i czwarte piętro, pozostałe piętra słabe (w łazienkach jeszcze górnopłuki, czyli ciągnie się za sznurek...) szafy wąskie, każdy pokój z balkonem... rehabilitacja nawet ok, niestety basenu nie ma, oni korzystali z basenu w KRUSie.
wyżywienie w miarę ok, dużo wycieczek, najlepiej wziąć ze sobą paszport, jeżeli chce się jechać na wycieczkę do Lwowa.
to tak w wielkim skrócie a najważniejsze dobre towarzystwo... czyli my
Dzięki Jasiuniu, jeszcze Cię na oczy nie widziałam, a już Cię lubię
Basieńko, bo ja jestem taka "swoja" dziewczyna też Cie lubię :*
henrys66 pisze: 07 maja 2018 18:21
Witam.Możemy jechać przez Lublin. Chcielibyśmy wyjechać jak najwcześniej ale szczegóły ustalimy bliżej wyjazdu.Pozdrawiam.
Witam, jednak zdecydowałam się na autobus z W-wy. Nie chcę Państwu sprawiać problemu z dojazdem do Lublina, poza tym, nie dojechałabym tak wcześnie.
Dziękuję bardzo za propozycję i pozdrawiam serdecznie
Janina
Żaden problem z dojazdem do Lublina , ale jeżeli wygodniej z Wa-wy to niema sprawy,Pozdrawiam
Basia, jeśli chodzi o pokój z widokiem na Iwonicz, to super... najlepszy My jesteśmy na samej górze, a niżej masz park, inne sanatoria, cały piękny Iwonicz no i nie wiem, czy nie od południa, czyli słoneczko na balkonie
Basia, jeśli chodzi o pokój z widokiem na Iwonicz, to super... najlepszy My jesteśmy na samej górze, a niżej masz park, inne sanatoria, cały piękny Iwonicz no i nie wiem, czy nie od południa, czyli słoneczko na balkonie