Skierowanie Ciechocinek, Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy termin: 02-08 do 23-08-2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Grzegorz2020++
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2018 12:02
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5

Skierowanie Ciechocinek, Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy termin: 02-08 do 23-08-2018

Post autor: Grzegorz2020++ »

Witam, dostałem skierowanie do Ciechocinka, Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy w terminie 02-08-2018 do 23-08-2018. Czy ktoś również dostał skierowanie w tym terminie do Ciechocinka? Proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam Grzegorz
Tadek 01
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 mar 2015 16:42
Staż sanatoryjny: 3

Re: Skierowanie Ciechocinek, Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy termin: 02-08 do 23-08-2018

Post autor: Tadek 01 »

ja też dostałem skierowanie ale do Świnoujscia,pozdrawiam Pana Grzegorza
Anna1234
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 mar 2017 13:07
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Re: Skierowanie Ciechocinek, Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy termin: 02-08 do 23-08-2018

Post autor: Anna1234 »

W tym czasie już będę w Kolejowym, gdyż zaczynam od 26.07. Byłeś już tam kiedyś?
Tadek 01
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Panie Grzegorzu zaczyna sie coś dziać ????
Grzegorz2020++
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2018 12:02
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Grzegorz2020++ »

Witajcie, rozumiem że nikt nie jedzie na wskazany przeze mnie turnus ? Szkoda, nie byłbym na starcie taki samotny. Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających w najbliższym czasie, życzę miłego wypoczynku. W szczególności Panu Tadkowi, który jest już na swoim turnusie. Mam nadzieję, że może uda się poznać miłych kompanów do spotkań i zabawy poza zabiegami już na miejscu, po przyjeździe do Ciechocinka.
Grzegorz
Awatar użytkownika
maryla10
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2017 18:31

Post autor: maryla10 »

Witam - Będę w Kolejowym od 19 lipca. Z wpisów widzę, że kilka osób dobije. A kto jedzie od tego dnia lub już tam jest?
Pozdrawiam
Tadek 01
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

do Ciechocinka jedzie mój kolega Grzegorz i własnie do Kolejowego jest bardzo czuły na względy kobiet swietny kompan i wspaniały tancerz ,przy min nie można sie nudzić.
Awatar użytkownika
maryla10
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2017 18:31

Post autor: maryla10 »

Tadek 01 dziękuję za info - dobry kompan, jak również dobry tancerz to perła w sanatorium.
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Muzyczka »

Witam,, Przepraszam że piszę ale byłam w sanatorium kolejowym w Ciechocinku, w kwietniu i z całego serca polecam do sanatorium... Witam serdecznie panie i panów czyli też panów- dobrych kompanów i do tańca i pewnie do różańca....hi..a ludzi jest około 250 w sanatorium.. chyba...a może i wiecej.z ZUSu/ ok 60/ i z NFZ /90 plus 180/ , i na dwie tury to znaczy zmiany na obiad jedzenie.... Bardzo duża stołówka... recepcja była remontowana i skrzydło po lewej stronie także na pewno będzie tam bardzo bardzo ładnie natomiast część funduszowa jest przed remontem...ale ok.ok.... nie znam strony z funduszu, Wiedziałam tylko jedynkę gdzie była koleżanka.... acha, basen mały..... zabiegi ok.... Na pierwszym piętrze znajduje się kiosk, a także kawiarnia,gdzie są dancingi codziennie.. niestety nie ma tam klimy tylko chodzi wiatrak i robią przeciągi...Wiadomo w Ciechocinku można się pobawić w różnych miejscach , i mieć wspaniałe towarzystwo czego z całego serca życzę!!! Jeśli mogę polecam moją koleżankę z Krakowa , z którą byłam w Polanicy i jest superowa i będzie tam od 27 lipca nazywa się Maria i bardzo inteligentna osoba.. napiszę parę słów do Tadka do kolegi z którym widziałam się teraz Świnoujściu, błagam Ciebie i proszę, mniej czasu spędzaj przy laptopie a więcej korzystaj z morza czy też z piękna Świnoujścia i możliwości tamtejszych.. przeróżnych...i superowego spędzania czasu od serca życzę, myślę, że tak robisz.. a i jak Ci się mieszka w tej jedynce?... Życzę powodzenia...... ja Ciechocinek bardzo wspominam miło a także osoby z którymi i dzięki którym ten czas wspaniale minął....Szefem sanatorium Kolejowego jest pani prezes , superowa pani, wszystkie można do niej się zgłosić i niewiele pomogła jest bardzo dobrą osobą...panie lekarki też wspaniałe, leczyly mnie, gdyż miałam zapalenie zatok w tym czasie, i naprawdę były lek.super...panie z zabiegów i panie z recepcji były przesuper.... Grałam też tam często na pierwszym piętrze na pianinie, gdyż mnie proszono.... życzę wspaniałych chwil tam.. będzie napewno ok.ok.....i mnóstwo kompanów też znajdziesz... Przypuszczam że teraz w kolejowym są przyjęcia 26 i 27 ludzi ZUSu bo koleżanka jedzie ,a może to co jedziesz w sierpniu to z Narodowego Funduszu... bo ja i tak miałam że po tygodniu mojego pobytu przyjechali ludzie też mili, z którymi potem utrzymywałam kontakt i pomagałam, bo i bardzo schorowani o kulach byli / poszpitalne parter po lewej stronie od wejścia/i chodzilam im na zakupy i jak i pomagałam w codziennych funkcjach życiowych gdyż z funduszu są bardziej starsi ludzie ale nie jest to reguła.. Natomiast ja miałam taką sytuację że poznaliśmy przypadkiem kolegów z sanatorium Zdrowie a moja koleżanka była z sanatorium nauczycielskiego i razem chodziliśmy na dancingi, byliśmy fajną paczkę ludzi oprócz tego jeszcze inne paczka u nas w sanatorium także proszę się nie martwić będzie na pewno super., Super..... Pozdrawiam. Najlepszego pobytu życzę ;)
ksiaze111
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: ksiaze111 »

Uważajcie aby w Ciechocinku nie znalazły się protezy w talerzu pełno tam ludzi starszych :(
ODPOWIEDZ