JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?
Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?
.........czasem Kruszynko moje emocje sięgają zenitu i jestem bardzo wylewna myślę że nikogo nie obraziłam moimi uczuciami bądź skargami do P.Boga ..jeżeli tak to bardzo przepraszam...
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Eluniu- tak z przymrużeniem oka- zadzwoń tam do góry i zapytaj Wszechmocnego czy się obraził
wszyscy mamy lepsze i gorsze dni i nie jesteśmy zaprogramowanymi automatami- huśtawka temperatur i ciśnienia wpływa na Nasz nastrój i powoduje różne reakcje, a jeszcze jak trafimy na niereformowalnych durniów to jest już szczyt, głowa do góry i pierś do przodu
pozdrawiam 
...............Andrzejku dziś wyłączyłam telefon ..jestem w domeczku ...parzę kawkę i już po wczorajszym dniu nie ma śladu ani słoika czekolady ...a ten na górze to już mnie nie chce słuchać ..dobrze że Wy jesteście wyrozumieli ...tylko co sobie myślicie to tylko ten na górze wie

- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Popieram Andrzeja
Elunia każdemu może się trafić gorszy nastrój i wtedy coś chlapnie na forum ale jeśli to jest sporadyczne i ten ktoś potem napisze: sorki, to przez g
Elunia każdemu może się trafić gorszy nastrój i wtedy coś chlapnie na forum ale jeśli to jest sporadyczne i ten ktoś potem napisze: sorki, to przez g