Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Waldunio ok nie ma sprawy.Ja jeżdzie do sanatorium od 2004 i widze jak jest.Jak ośrodek dba o kuracjusza i jakie ma podejście.A niestety tu z chwili jak przyszła nowa pani dyrektor to pogorszyło się.Ponieważ do tej pory byłem zadowolony z pobytu w tym ośrodku jak byłem wcześniej.Ja tyle napisałem ponieważ chciałem naświetlić sprawę jak jest teraz w tym ośrodku.Ja nie rządam jakiś cudów ale tak jak pisze zauważyłem właśnie takie rzeczy.A dla mnie śmiech na sali że jak wziołem ostatni zabieg to nie mogę od razu zdać karty zabiegowej tylko parę min przyd opuszczeniem ośrodka ponieważ pani pieregniarka uważa się za nie wiadomo kogo.Więc pomyślałem że opisze to żeby ktoś nie był zaskoczony że takie rzeczy się dzieją.A każdy znas czy płaci całość czy jakąś część ponieważ dostał dofinansowanie to chce mieszkać pod czas tego pobytu w godnych warunkach.A nie w jakieś klidce czy w koszmarnych warunkach.
Ja chętnie bym coś miłego napisał niż negatywnego.Tak jak np jak byłem w Ziemowicie w 2005 i były w kawiarni takie dwie super barmanki.Jedna moda a druga starsza babka.Tak super były że jak człowiek wywołał zdjęcia które zrobił w Iwoniczu Zdroju na tym pobycie to czekało się kiedy kawiarnia będzie otwarta żeby iść się pochwalić któreś barmance zdjęciami ponieważ takie były kapitalne.A zwłaszcza jedna była naprawdę prawdziwa barmanka.Tak jak się mówi że prawdziwy barman powinien potrafić słuchać to taka pani Bogusia to właśnie taka była (ta starsza barmanka).
Waldunio pisze: 06 lip 2018 21:54
Jasiunia.
Koniec.
Neymar i jego załoga finał będą oglądać w domu
Dzięki Walduniu, tak pięknie jeszcze nikt mnie nie nazwał, jesteś bardzo miły co do meczu i bardzo dobrze... a tak się chwalili... piłkę nożną mają we krwi i d..pa. Europa górą
Co do jazzu, powiem Ci, że chyba zmienię zdanie koncert był spoko
Miłego dnia... ja zbieram się na kajaki