Sanvit-Iwonicz

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Krynia68
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2018 07:32
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Sanvit-Iwonicz

Post autor: Krynia68 »

Potwierdzam wiadomości ".miro."szału nie ma w Sanvicie...zabiegi jak zabiegi....przez trzy tygodnie żadnych bułeczek ...dwa razy dali jabłko. ..żadnych innych owoców. ...w pokojach nie za czysto.....Jedna zaletą to basen na miejscu....
Awatar użytkownika
antenetka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2014 20:29
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: antenetka »

A ktoś może mi wyjaśnić który standard pokoju w Sanvicie jest lepszy: dwójka czy dwójka w studio?
Gość

Post autor: Gość »

antenetka pisze: 20 maja 2018 19:59 A ktoś może mi wyjaśnić który standard pokoju w Sanvicie jest lepszy: dwójka czy dwójka w studio?
W dwójce dwie osoby ma do dyspozycji jedną łazienkę , w dwójce studio cztery osoby korzysta z jednej łazienki. / rano jest kocioł / Oczywiście polecam normalną dwókę :idea:
Awatar użytkownika
antenetka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Post autor: antenetka »

:P dziękuję
Wisteria
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2018 20:55
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: Wisteria »

Byłam w Sanvicie w październiku 2017r.z NFZ. Pokój 2 osobowy- regularnie sprzątany.Posiłki ok. Jeśli komuś nie odpowiadały zabiegi- bez problemu zmieniano na inny. Personel miły. Nie ma na co narzekać. Super spędzony czas:)
Awatar użytkownika
antenetka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz