Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
marcin2803 pisze: 17 lip 2018 16:32
Ja jadę ze świętokrzyskiego
cześć Marcin,
jakiś czas temu Victoria z Kielc ( będzie z Wami w Ziemowicie) szukała połączenia z Kielc do Iwonicza...
może skontaktuj się z nią, jeżeli jedziesz samochodem,a jeżeli nie, to i tak będzie Wam raźniej podróżować
marcin2803 pisze: 18 lip 2018 15:25
Jeni42 napisałem do Victorii
Szczerze to ja sam jeszcze nie wiem czym jadę.
to jest charakterystyczne dla ludzi młodych, zostawiają wszystko na ostatnią chwilę
ja już miesiąc temu kupiłam bilety na pociąg i autobus
no cóż, starość jest straszna
Witajacie..Jasunia jaka starosc.Starosc podobno zaczyna.sie wtedy jak nieozesz umyc nog w umywalce Ja jeszcze ok. No chyba ze kregoslup szaleje to nic z tego
Sylwia777 pisze: 18 lip 2018 16:00
Witajacie..Jasunia jaka starosc.Starosc podobno zaczyna.sie wtedy jak nieozesz umyc nog w umywalce Ja jeszcze ok. No chyba ze kregoslup szaleje to nic z tego
marcin2803 pisze: 18 lip 2018 15:25
Jeni42 napisałem do Victorii
Szczerze to ja sam jeszcze nie wiem czym jadę.
to jest charakterystyczne dla ludzi młodych, zostawiają wszystko na ostatnią chwilę
ja już miesiąc temu kupiłam bilety na pociąg i autobus
no cóż, starość jest straszna
Jeni42 ja dopiero dowiedziałem się o wyjeździe wczoraj:P