Ziemowit Iwonicz-Zdrój 26.07.2018 z Biłgoraja

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 gru 2013 13:05
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Ziemowit Iwonicz-Zdrój 26.07.2018 z Biłgoraja

Post autor: Waldunio »

Madzia. Nawet musi przyjść.
Marcin.
Trzeba zaświadczenie od lekarza prowadzącego że musisz mieć 1. Potem zaświadczenie faxem do recepcji. Potem ordynator rozpatruje i wydaje decyzję. Potem grzecznie czekamy.
A co do pokoi to standard jest porównywalny.
marcin2803
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2018 11:48

Post autor: marcin2803 »

Łapę już pierwsze plusy przynależności do gangu :P heheh
Ok to ja spadam teraz popływać odezwę się wieczorem
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No. Tylko zapytaj Panią zastępcę o wpisowe. Bo ja Prezes tym się nie zajmuję.Jasiunia decyduje o marce i ilości.
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: madzia »

Nie wiem do kogo Waldunio pisał,ale Szanowna Pani Jasiuniu ponawiam pytanie czy może na nasze spotkanie przyjść moja koleżanka?
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 10:43

Post autor: jeni42 »

Waldunio pisze: 18 lip 2018 18:26 No. Tylko zapytaj Panią zastępcę o wpisowe. Bo ja Prezes tym się nie zajmuję.Jasiunia decyduje o marce i ilości.
Prezesie, bez względu na wiek traktujemy wszystkich równo, nowowstępujących... Marcin jest jak widać, bardzo inteligentnym chłopakiem i nie musimy mu mówić, że powinien wrzucić do walizki butelkę regionalnego destylatu, a w jego przypadku to będzie świętokrzyski :D Prawda Marcin?
a tak na marginesie Prezesie, czym Pan się zajmuje w ogóle, bo oprócz tego, że jest Pan Prezesem, to ja widzę, że chyba niczym :D grunt to mieć dobrego zastępcę i umieć się ustawić :P
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 10:43

Post autor: jeni42 »

madzia pisze: 18 lip 2018 18:53 Nie wiem do kogo Waldunio pisał,ale Szanowna Pani Jasiuniu ponawiam pytanie czy może na nasze spotkanie przyjść moja koleżanka?
Pisał Madziu do Marcina, bo jeżeli chodzi o kobiety, to sam już zdecydował.... Prawdziwy facet...
ależ Madziu, oczywiście, że tak, będzie nam miło :D o butelce nie wspominam, bo Ty już przecież wiesz :lol:
:kwiat: :serce:
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Madzia. Pam Prezes napisał.
Madzia.........
Marcin.....
A po drugie.
Był dzisiaj u stomatologa potem u kosmetyczki a końcu i podologa.
Więc miał ciężki dzień
marcin2803
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2018 11:48

Post autor: marcin2803 »

jeni42 pisze: 18 lip 2018 19:02
Waldunio pisze: 18 lip 2018 18:26 No. Tylko zapytaj Panią zastępcę o wpisowe. Bo ja Prezes tym się nie zajmuję.Jasiunia decyduje o marce i ilości.
Prezesie, bez względu na wiek traktujemy wszystkich równo, nowowstępujących... Marcin jest jak widać, bardzo inteligentnym chłopakiem i nie musimy mu mówić, że powinien wrzucić do walizki butelkę regionalnego destylatu, a w jego przypadku to będzie świętokrzyski :D Prawda Marcin?
a tak na marginesie Prezesie, czym Pan się zajmuje w ogóle, bo oprócz tego, że jest Pan Prezesem, to ja widzę, że chyba niczym :D grunt to mieć dobrego zastępcę i umieć się ustawić :P
Prawda prawda Jeni42 tyko nie wiem czy zdążę wydestylować w tydzień :D :lol:
Sylwia777
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2018 19:47
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: Sylwia777 »

Marcin bierz co leci :lol: nie patrz na nic ;) Ja nie wiem my to wszyscy jedziemy rechabilitowac chyba drogi oddechowe gardła :lol: a myslałam ze kregosłup mam chory :roll: :roll: :lol:
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na chory kręgosłup to się leczy stacjonarnie w swoich miejscowościach. Do sanatorium jeżdzimy w ramach prewencji rentowej z ZUSu.
ODPOWIEDZ